Αχ Ντάνο: Το τραγούδι του TUS για τον Γιώργο Αγγελόπουλο & το Survivor

03.05.2017
Τα ποσοστά τηλεθέασης του Survivor και η αγάπη του τηλεοπτικού κοινού για τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν άφησαν ασυγκίνητο τον γνωστό τραγουδιστή TUS που του αφιερώνει ολόκληρο τραγούδι. Με τον ιδιαίτερο καυστικό του τρόπο ο ράπερ σχολιάζει το διάσημο παιχνίδι επιβίωσης και τους παίκτες με κεντρικό πρόσωπο τον Ντάνο!

Κι αν δεν έχεις ακουστικά διάβασε τους στίχους του τραγουδιού και γέλα μέχρι δακρύων

«Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω. Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω.

Ντάνο άρχοντα πούλα τους τα υπάρχοντα. Δώσε τη Λάουρα και πάρε ένα σαλάμι. Άλλος στη θέση σου θα το ‘χε καβαλήσει, εσύ το χάρισες στους ντόπιους το καλάμι. Ρίξε στη Βαλαβάνη ένα μανίκι να μη σε ξαναβγάλει προτεινόμενο κι εσύ να είσαι ένα βήμα πριν τη νίκη κι αυτή να βρει εκεί μέσα ένα γκόμενο. Ζω μόνο για να σε δω στο βάθρο, έκλεισα εισιτήρια για να ‘ρθω. Αν βγεις πάλι υποψήφιος εγκεφαλικό θα πάθω, βάλε κι υποψήφιος για δήμαρχος στη Σκιάθο.

Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω. Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω.

Κάθε φορά που παίζεις τελικό ξέρουμε ποιος θα φάει dinner. Το αποτέλεσμα είναι άκρως λογικό. Έκανες ντους και μουσκέψαμε από ηδονή, αθλητικό παιδί και γόης. Ο Μάριος έχει καλή φωνή, ας πάρει το έπαθλο στο The Voice. Είσαι ο πιο διάσημος από τους διάσημους, είσαι ο πιο μαχητής από τους μαχητές, κέρδισε και καμία ασυλία γιατί τρώμε όλο τον μισθό σε sms. Για σένα και για μας θα είσαι πάντα αρχηγός, όλες θέλουμε το έπαθλο να πάρεις. Κι ο Βασάλος είναι καλός αλλά εσύ είσαι κα@λος.

Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω. Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω».