Συγκινεί ο Θοδωρής Μαραντίνης: «Είναι φρέσκο. Θεωρητικά τώρα η Σίσσυ θα γεννούσε»

02.05.2017
Πριν μερικούς μήνες Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν μέσω κοινής τους φωτογραφίας στο Instagram πως περιμένουν το τρίτο τους παιδί, αλλά λίγο πριν τον 4ο μήνα η παρουσιάστρια απέβαλε και σε συνέντευξή του στην εκπομπή DOT που προβάλλεται από το MegaOne Κύπρου ο frontman των Onirama δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο δυσάρεστο αυτό συμβάν και πόσο δύσκολα ξεπερνιέται μια τέτοια απώλεια:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι γυρνάς σπίτι και έχεις ήδη δύο παιδιά. Οπότε μοιραία -καλώς, κακώς- χαμογελάς γρήγορα. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πόσος κόσμος έχει περάσει το ίδιο πράγμα. Αυτό δεν το είχα στο μυαλό μου. Για εμάς δεν ήταν ευχάριστο, ούτε εύκολο, με διάφορα ερεθίσματα έρχεται στο μυαλό μας, αλλά προσπαθώντας να προχωρήσεις -γιατί έτσι είναι η ζωή- δίνεις όλη σου την αγάπη στα δύο μας παιδιά. Ήταν λίγο πριν τον 4ο μήνα.»

Και συμπλήρωσε:

«Για τη γυναίκα είναι πολλαπλάσια η στενοχώρια γιατί συμβαίνει μέσα στο σώμα της. Όταν υπάρχει μία στεναχώρια προσπαθείς να στηρίξεις τον άνθρωπό σου ό,τι και να σημαίνει αυτό το πράγμα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το θέμα είναι να είσαι όσο μπορείς εκεί. Ακόμα είναι φρέσκο, θεωρητικά τώρα θα γεννούσε. Κάποια στιγμή ήταν πολύ φορτικό το ότι ερχόταν πολύς κόσμος και μας έλεγε γι’ αυτό το πράγμα. Ήταν με πολύ καλή διάθεση μεν, αλλά κρατήσαμε μια απόσταση γιατί ήταν δύσκολο.»

Στην ερώτηση εάν και πως το είπαν στα παιδιά τους, ο Μαραντίνης απάντησε:

«Το είπαμε στα παιδιά και το κάναμε λίγο συμβολικό. Είπαμε ότι αυτό το παιδάκι έγινε αστέρι, μας βλέπει και μας προσέχει. Δεν καταλαβαίνουν 100% τι συνέβη οπότε το πέρασαν πολύ ξώφαλτσα. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι να μην δουν τους γονείς τους να το περνάνε χάλια.

Σωματικά η Σίσσυ ακόμα δεν έχει επανέλθει εκ των πραγμάτων είναι φρέσκο. Δεν έχουμε συζητήσει ανοιχτά για άλλο παιδί. Αυτό ακόμα σβήνει σαν διαδικασία. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μπει στο τραπέζι όπως είχε μπει και πριν κι υπήρχε.»