Κέιτι Πέρι: Δες την να εντυπωσιάζει με John Galliano [photos & vds]

02.05.2017
Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο φετινό MET Gala με μια ιδιαίτερα εκκεντρική δημιουργία πραγματικά αντάξια της φήμης της.

Το ΜΕΤ Gala φέτος ήταν αφιερωμένο στη σχεδιάστρια από την Ιαπωνία Rei Kawakubo που είναι η ψυχή πίσω από τον οίκο μόδας, Comme des Garçons.

Οι διάσημοι καλεσμένοι σύμφωνα με την παράδοση θα έπρεπε να εμφανιστούν με ρούχα εμπνευσμένα από τη συγκεκριμένη θεματολογία του ΜΕΤ Gala. Η Κέιτι Πέρι, γνωστή για τις εκκεντρικές και συχνά παράτολμες εμφανίσεις της, έκανε την πιο αξιοπρόσεκτη και εντυπωσιακή είσοδο στο κόκκινο χαλί.

Ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια (κυριολεκτικά!) με ένα κατακόκκινο σύνολο του οίκου Maison Margiela ‘Artisanal’ και σχεδιασμένο από τον John Galliano. Το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με ένα κόκκινο τούλινο πέπλο διακοσμημένο με ελατήρια, καθρέφτες και σχέδια στο πρόσωπο και επίσης φορούσε μια τούλινη κάπα με πολύ μακριά ουρά. Τα παπούτσια της ήταν του ίδιου οίκου και... φυσικά ήταν και αυτά κόκκινα με ψηλά, χοντρά τακούνια. Το μανικιούρ της ακολουθούσε το ίδιο εκκεντρικό στιλ και τα νύχια της ήταν βαμμένα κόκκινα και στολισμένα με πέτρες και ιδιόμορφα σχέδια. Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο.