Τα νέα για την υγεία της γνωστής κωμικού, Κατερίνας Βρανά - Κινδύνευσε από σηψαιμία!

02.05.2017
Στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη η γνωστή Ελληνίδα κωμικός Κατερίνα Βρανά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα.

Η μη έγκαιρη διάγνωση στη Μαλαισία είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί άμεσα στην στην εντατική της Kuala Lumpur.

Η Κατερίνα Βρανά αντιμετώπισε σοβαρή σηψαιμία και χρειάστηκε τη βοήθεια μάσκας οξυγόνου, λόγω μόλυνσης στους πνεύμονες. Ο ξάδερφος της, Αλέξανδρος Πουλίδης ανέφερε σε δηλώσει τους πως «η κατάσταση της βελτιώνεται, ωστόσο δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο». Τον περασμένο Δεκέμβριο η Βρανά βρέθηκε στους πέντε κορυφαίους κωμικούς του πλανήτη στον τομέα του stand up comedian, στον παγκόσμιο διαγωνισμό κωμωδίας του Laugh Factory «Το πιο αστείο άτομο στον κόσμο» που έγινε στο Λέβι της Φινλανδίας.

Αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται ακόμη, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, τα ζωτικά της όργανα έχουν σταθεροποιηθεί και η ίδια αναρρώνει από όλη αυτή την περιπέτεια. Έδωσε μια μάχη και συνεχίζει να τη δίνει με ορατά σημάδια βελτίωσης.