Survivor: «Περίπατος» των «Μαχητών», ένταση μεταξύ Αγγελόπουλου και Χρανιώτη [vds]

01.05.2017
Η αριθμητική υπεροχή και η καλή αγωνιστική κατάσταση έκαναν τη διαφορά τους για τους «Μαχητές» στον διαγωνισμό για το έπαθλο του φαγητό στο Survivor. Η παρέα του Σπαλιάρα και του Τσανγκ νίκησε με 10-5, ενώ έφτασε να προηγείται και με 9-3. Το έπαθλο ήταν κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές κι αυτή είναι η δεύτερη νίκη των «Μαχητών» από την στιγμή που οι δύο ομάδες ενώθηκαν.

«Επαιξα τρεις φορές και δεν πήρα ούτε μια νίκη. Ζητάω συγγνώμη που δεν βοήθησα την ομάδα μου» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των συμπαικτών του, ξεκαθαρίζοντας πως η επόμενη μάχη για το έπαθλο της ασυλίας είναι πιο σημαντική από το έπαθλο του φαγητού.

Πάντως στη διάρκεια του παιχνιδιού, υπήρξε ένταση στην ομάδα των «Διασήμων». Όταν μετά από πάρα πολλές αποτυχημένες βολές, ο Γιώργος Χρανιώτης έχασε από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, πήγε στον πάγκο του φανερά εκνευρισμένος - όπως πάντα άλλωστε όταν χάνει. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιχείρησε να του εξηγήσει πώς να είναι πιο αποτελεσματικός την επόμενη φορά, όμως τα... άκουσε, ενώ ο Χρανιώτης απομακρυνόταν εκνευρισμένος για τα ησυχότερα.

Δείτε το απόσπασμα: