Τζένιφερ Λόπεζ: Δείτε την να παίρνει μέρος σε διαγωνισμό χορού [vds]

02.03.2017
Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε στην τηλεόραση και μάγεψε τα πλήθη με τις ιδιαίτερες και σέξι χορευτικές της ικανότητες αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι απλώς μια σταρ αλλά μια ολοκληρωμένη σόου γούμαν που χορεύει, τραγουδά και επικοινωνεί μοναδικά με το κοινό της. Κάθε της συναυλία είναι μια υπέροχη, απίστευτη εμπειρία που εκστασιάζει τους θαυμαστές της και φυσικά τα σέξι, χορευτικά της λικνίσματα δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Γι' αυτό και όταν προκαλούν σε ένα διαγωνισμό χορού δέχεται και... αριστεύει!

Ποιος όμως θα τολμούσε να την προκαλέσει σε κάτι τέτοιο; Ποιος άλλος από τον Τζίμι Φάλον, τον κωμικό παρουσιαστή, που χτες φιλοξένησε στο σόου του The Tonight Show την 47χρονη σέξι καλλονή. Εκεί ο Φάλον είχε την ιδέα να διοργανώσουν μια «Μονομαχία Χορού» όπου μέσα από μια τσάντα θα τράβαγαν κλήρο με διάφορες χορευτικές δοκιμασίες όπου θα έπρεπε να αναπαραστήσουν πάνω στο πλατό. Και ενώ ο παρουσιαστής έπρεπε να μας δείξει πώς «Φορά τα στενά παντελόνια» ή το πώς «Περπατά σε ένα λεωφορείο που κινείται» κάνοντας το κοινό να γελά, η Λατίνα σταρ απέδωσε με απίστευτες χορευτικές κινήσεις και λικνίσματα το «Πλυντήριο ρούχων στο πρόγραμμα στύψιμο» και τον «Σέξι κάου μπόι».

Μπορείτε να τους απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο.