Μιράντα Κερ: Θα κάνουμε σεξ μετά τον γάμο

13.02.2017
Φουλ ερωτευμένη είναι η διάσημη καλλονή από την Αυστραλία με τον αρραβωνιαστικό της, o οποίος είναι ένας από τους ιδρυτές του Snapchat και η περιουσία του εκτιμάτα γύρα στα 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια, όμως, όπως φαίνται, αρκετά παλαιών αρχών.

Μετά το διαζύγιό της από τον Ορλάντο Μπλουμ -με τον οποίο, παρεμπιπτόντως έχουν έναν γιο- η Μιράντα Κερ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 26χρονου Έβαν Σπίγκελ ο οποίος της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου, την οποία εκείνη έχει αποδεχτεί.

Πανευτυχείς και οι δυο, δεν σταματούν να τονίζουν πόσο τυχεροί αισθανονται που έχουν βρει ο ένας τον άλλο. Σήμερα όμως, έχουμε μια αποκάλυψη επί ιδιαίερα ευαίσθηταν προσωπικών δεδομένων που ξαφνιάζει.

Το διάσημο 33χρονο μοντέλο έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στους The Times of London, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς είναι η σχέση της με τον συνιδρυτή του Snapchat. Σε ερώτηση σχετικά με την αντισύλληψη, η Μιράντα Κερ είπε πως δεν χρησιμοποιεί καμία μέθοδο καθώς εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της περιμένουν να ολοκληρώσουν τη σχέση τους μετά το γάμο. «Όχι μέχρι να παντρευτούμε» λέει η ίδια. «[Ο Spiegel] είναι πολύ παραδοσιακός. Δεν μπορούμε...δηλαδή θέλω να πω απλώς... περιμένουμε» προσθέτει.

Μάλιστα..

Δεν είναι πάντως μόνο η περίτπωση αυτή ανάμεσα στους διάσημους. Κάνε κλικ και θυμήσου ακόμη 10 παρόμοιες/