Κατερίνα Παπουτσάκη: Μάθε γιατί διστάζει να κάνει δεύτερο παιδί

07.02.2017
Τεσσάρων ετών γίνεται φέτος ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος και σε συνέντευξή της στο People η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πως πλέον ζητάει από εκείνη και τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά αδερφάκι.

Μάλιστα και ο σύζυγός της θέλει δεύτερο παιδί, αλλά εκείνη είναι διστακτική:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς με φοβίζει… Έδωσα πάρα πολύ ενέργεια και αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά, θέλοντας να τα κάνω όλα σωστά και αισθάνομαι πως έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε αναπτύξει έναν πολύ ωραίο κώδικα επικοινωνίας και εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Ο Μάξιμος μας ακούει και είναι πολύ επικοινωνιακός –χωρίς να έχει χάσει την έντονη προσωπικότητά του, που νομίζω πως μεγαλώνοντας θα του βγει σε καλό. Αν όμως θέλαμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί για να είναι κοντά ηλικιακά με τον Μάξιμο, νιώθω πως πια «έφυγε το τρένο».

Θα έπρεπε να έρθει άμεσα, κι ένα μωρό αυτή την περίοδο, με τόσες υποχρεώσεις, πρόβες, γυρίσματα, μου φαίνεται βουνό. Ένας λόγος ίσως που με προβληματίζει μια δεύτερη εγκυμοσύνη είναι γιατί δόθηκα τόσο πολύ στον Μάξιμο, που σκέφτομαι αν είναι δίκαιο για το δεύτερο μωρό να μην του δοθώ τόσο. Έδωσα τον εαυτό μου σε αυτό και φοβάμαι πως στην παρούσα φάση δεν έχω τις αντοχές να το ξανακάνω. Είμαι φοβερά ενοχική και κάνω ψυχοθεραπεία για να μπορώ να το διαχειρίζομαι».