Η Οικονομάκου για τα ακριβά ταξίδια: «Δουλεύω όσο 15 άνθρωποι μαζί. Μου αξίζουν»

06.02.2017
Η όμορφη πρωταγωνίστρια, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο τηλεοπτικό σίριαλ «Έλα στη θέση μου» του Alpha, αντιδρά εμμέσως στις κριτικές που τη θέλουν να επιδεικνύει προκλητικά στα social media τον τρόπο ζωής της, και τα ταξίδια της στο εξωτερικό με το σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιάζει να περνάει μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της καριέρας της και επιμένει να χαίρεται φανερά όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα, κόντρα στην κατήφεια, την οικονομική κρίση και την ανεργία που μαστίζει τους Έλληνες.

Διαβάστε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: 20 απίστευτες εικόνες από τα ταξίδια της [photos]

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα δεν παρέλειψε να τονίσει πως μέσα σε μια δύσκολη οικονομική κρίση, όπου η ανεργία στην Ελλάδα έχει χτυπήσει... κόκκινο, η ίδια καλείται να εργαστεί και να αντεπεξέλθει σε ωράριο και φόρτο που αντιστοιχούν σε δεκαπέντε ανθρώπους!

«Δυστυχώς στην εποχή μας η κατάσταση έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε οι μισοί να δουλεύουν εξαντλητικά όσο δυο και τρεις άνθρωποι, για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στις δουλειές τους, και οι άλλοι μισοί να είναι άνεργοι. Εγώ λοιπόν επειδή δουλεύω καθημερινά για δεκαπέντε ανθρώπους, επειδή προσπαθώ να τα βγάζω πέρα με πολλά πράγματα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί και επειδή έχω τρομερή πίεση και άγχος, έχω επιλέξει να απολαμβάνω ένα ταξίδι τις περιόδους που μπορώ».

Και πρόσθεσε - μεταξύ άλλων:

«Χρωστάω πολλά στο Χάρη Ρώμα, που με πήρε στην πρώτη σειρά όπου έπαιξα επιλέγοντάς με ανάμεσα σε 800 κοπέλες που είχαν κάνει οντισιόν. Χρωστάω επίσης πολλά στο Δημήτρη Αρβανίτη, ο οποίος είχε επιμείνει ότι έπρεπε να έχω τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη “Ζωή της άλλης”, παρότι από το κανάλι δεν συμφωνούσαν, γιατί ακόμα δεν είχα κάνει τίποτα».