15 μελαχρινές που θα θέλαμε να πρωταγωνιστήσουν στις «50 αποχρώσεις του Γκρι» [photos]

04.02.2017
Αναμφίβολα το φιλμ που όλοι ανυπομονούν να δουν και θα παρουσιαστεί αυτό τον Φεβρουάριο είναι το 50 Shades Darker. Αποτελεί τη συνέχεια του 50 shades of Grey (50 αποχρώσεις του Γκρι) που βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο έσπασε τα ταμεία.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα love story μεταξύ του γοητευτικού παιδαρά δισεκατομμυριούχου, με kinky σεξουαλική ψυχοσύνθεση, Christian Grey με την Anastasia Steele τη νεαρά, διστακτική και άπειρη υπάλληλο καταστήματος.

Ο λεφτάς Grey μυεί την –τραβάτε με και ας κλαίω- Steele σε πολύ προχωρημένες ερωτικές συμπεριφορές και το φιλοθεάμον κοινό γεμίζει τις αίθουσες για να πάρει και λίγο μάτι. Το δίδυμο των πρωταγωνιστών είναι καυτό καθώς οι Jamie Dornan και Dakota Johnson είναι από τα πιο σέξι ονόματα του Χόλιγουντ.

Η τελευταία μάλιστα είναι κόρη δύο ηθοποιών που στα '80ς είχαν αφήσει εποχή για το σεξ απιλ τους την Melanie Griffith και τον Don Johnson.

Χωρίς να υποτιμούμε ή να παραβλέπουμε τα σωματικά της προσόντα, πιστεύουμε ότι υπάρχουν στο χώρο του θεάματος και άλλα μελαχρινά θηλυκά που θα μπορούσαν να ανεβάσουν τη θερμοκρασία σε υψηλότερα επίπεδα από την γλυκιά Dakota.

Στη σημερινή μας λίστα έχουμε επιλέξει 15 μελαχρινές καλλονές που τα μάτια μας θα ήθελαν να δουν στα χέρια του kinky Christian Grey...