Πυροβολισμοί έξω από το μαγαζί του συντρόφου της Μαρίας Ηλιάκη, Νεκτάριου Γαλίτη

30.01.2017
Πυροβολισμοί έπεσαν πριν λίγες ημέρες έξω από το bar που έχουν ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Νεκτάριος Γαλίτης και ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος, στον Πειραιά ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιο άτομο.

Σύμφωνα με την Espresso, ένας 47χρονος άντρας καυγάδισε με τους υπεύθυνους του καταστήματος επειδή «έφαγε πόρτα», ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και στη συνέχεια μπήκε στο αμάξι του και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα.

Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού ειδοποίησαν την αστυνομία και μία ώρα μετά ο δράστης εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για παράνομη οπλοχρησία.

Σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του bar στο Facebook, το δημοσίευμα χαρακτηρίζεται ανακριβές και διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

«Το εν λόγω ζευγάρι ποτέ δεν εισήλθε στον χώρο μας διότι ευρισκόντουσαν σε κατάσταση μέθης και αρνηθήκαμε την είσοδό τους προς αποφυγήν επεισοδίων εντός του καταστήματος. Έπειτα, κατά την αναχώρηση με το όχημά τους επί της οδού Φίλωνος με κατεύθυνση προς Μπουμπουλίνας, σταμάτησαν και πυροβόλησαν στον αέρα τρεις φορές και εν συνεχεία έφυγαν. Κανένα επεισόδιο δεν έγινε εντός του χώρου μας».