Μακρόπουλος: Το πρόβλημα υγείας του γιου του, που άσπρισε τα μαλλιά του σε μία νύχτα!

30.01.2017
Ο λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το άσχημο διαζύγιό του, για την περιπέτεια υγείας του γιου του που τον έκανε να ασπρίσει μέσα σε μία νύχτα, και για τη σύντροφό του Γιούλη Τάσσου.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη στη «Real Life»:

Στην δική σας μοίρα ποια υπήρξε η δυσκολότερη στιγμή που νιώσατε ότι χάνεται ο κόσμος;

«Θα γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω τότε που ο γιος μου ήταν πολύ μικρός ακόμα και τον ταλαιπωρούσε το άσθμα. Ένα βράδυ σε μία βαριά κρίση άσθματος μεταφερθήκαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας είπαν πως δεν επανερχόταν με την κορτιζόνη και ότι θα έπρεπε να προχωρήσουν σε τραχειοτομή. Τελικά δεν χρειάστηκε καθώς επανήλθε λίγη ώρα μετά. Εκείνο το βράδυ κυριολεκτικά άσπρισαν τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου.» αποκάλυψε ο τραγουδιστής στην

Την επίσης δύσκολη περιπέτεια στην προσωπική σας ζωή, κατά τη διάρκεια του διαζυγίου σας, πώς τη διαχειριστήκατε;

«Σιγή ιχθύος.., δεν είπα τίποτα για πάνω από έξι χρόνια. Δεν ήθελα εν θερμό να πράξω ούτε να πάρω θέση φοβούμενος ότι θα μεροληπτήσω. Η σιωπή ήταν το κύριο στοιχείο της διαχείρισης και της αντίδρασης μου τότε. Τελικά ο χρόνος με δικαίωσε..»

Πώς είναι πλέον η σχέση σας με την πρώην σύζυγός σας;

«Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Η σχέση μας έχει αποκατασταθεί, είναι μία φυσιολογική σχέση δύο διαζευγμένων που έχουν παιδί.»

Η σχέση με τον γιο σας πώς είναι;

«Είναι άριστη, μιλάμε πάνω από τρεις φορές την ημέρα στο τηλέφωνο και αυτό γιατί βρίσκεται στο Βόλο καθώς είναι τελειόφοιτος αρχιτεκτονικής στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ασχολείται βέβαια και αυτός με τη μουσική στο χώρο της HIP HOP και έχουμε πει στο μέλλον να συνεργαστούμε σε κάποιο κομμάτι μαζί.»

Έχει γνωρίσει τη σύντροφό σας, Γιούλη Τάσσου;

«Εννοείται, από την πρώτη στιγμή κιόλας!! Έχουν άριστες σχέσεις.»

Να υποθέσω ότι η σύντροφός σας στάθηκε στο πλευρό σας στα δύσκολα;

«Η Γιούλη μου στέκεται σε κάθε δυσκολία. Με στηρίζει σε όλους τους τομείς, είναι ένας άνθρωπος συγκροτημένος και σοβαρός. Επίσης το ότι είναι μία άριστη τραγουδίστρια έχει ως αποτέλεσμα να με κατανοεί πλήρως γνωρίζοντας τις δυσκολίες του επαγγέλματος.»

Κατά την περίοδο του διαζυγίου σας, τα βέλη είχαν στραφεί και εναντίον της. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

«Όντως η Γιούλη τότε είχε κακολογηθεί με πολύ άσχημο τρόπο και με εκφράσεις τύπου ‘’πέτρα του σκανδάλου’’ που στην τελική μόνο αυτό δεν ήταν. Το πλήγμα δυστυχώς για εκείνη ήταν μεγάλο γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν ίσχυε. Προς τιμήν της σεβόμενη εμένα δεν βγήκε ούτε να απαντήσει ούτε να πάρει θέση.»

Μιλάτε πολύ τρυφερά για εκείνη. Μήπως πρόκειται να σας δούμε σύντομα γαμπρό;

«Ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου, όπως δεν είναι και το να σκεφτώ την πιθανότητα να γίνω ξανά μπαμπάς. Βεβαίως δεν αποκλείω τίποτα.»