Στιούαρτ: «Ο Τραμπ είχε ψύχωση μαζί μου»

23.01.2017
Η ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ, γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία Twilight, σε συνέντευξή της στο Variety από το φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance είπε κάποια πράγματα για τον Ντόναλντ Τραμπ που θυμηθηκε και όπως ήταν λογικό προκάλεσαν αίσθηση.

Η Στιούαρτ λοιπόν αποκάλυψε στο περιοδικό Variety πως ο Τραμπ είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριαμσό στο Twitter κάποια μηνύματα που την αφορούσαν και συγκεκριμένα ήταν σχετικά με τον χωρισμό της από τον ηθοποιό Ρόμπερτ Πάτινσον.

«Ο Τραμπ είχε ψύχωση μαζί μου κάποια χρόνια πριν, το οποίο είναι τρελό», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Τότε ήταν ένας σταρ reality. Δεν ήταν κάτι σημαντικό τότε το όλο θέμα. Αλλά ,κάποιος μου το θύμισε τώρα και σκέφτηκα πως ναι έχει δίκιο.», συνέχισε η Στιούαρτ.

«Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν πρέπει να δεχθεί πίσω την Κρίστεν Στιούαρτ. Τον απάτησε σαν σκύλα και θα το ξανακάνει, απλώς περιμένετε. Μπορεί να βρει πολύ καλύτερη», έγραφε τότε στο ποστ του ο Τραμπ.

Μάλιστα στις 22 Οκτωβρίου ο Τραμπ είχε γράψει:« Όλοι ξέρουν πως έχω δίκιο και ο Ρόμπερτ πρέπει να παρατήσει την Στιούαρτ. Σε μερικά χρόνια θα με ευχαριστείς. Να φανείς έξυπνος, Ρόμπερτ!», έγραφε χαρακτηστικά.