Με ξανθό μουστάκι ο Τζόνι Ντεπ μίλησε δημόσια για το διαζύγιό του [vds]

19.01.2017
Βραβεύτηκε στα χθεσινά κινηματογραφικά βραβεία επιλογής του κοινού (People' s Choice Awards 2017) ο διάσημος ηθοποιός και ο λόγος του συγκίνησε βαθύτατα.

Το βραβείο στην κατηγορία «Αγαπημένο Είδωλο σε ταινία», κέρδισε ο Τζόνι Ντεπ και ανέβηκε στη σκηνή να το παραλάβει. Πρώτα πρώτα, εντύπωση έκανε η εξωτερική του εμφάνιση, και συγκεκριμένα το ξανθό μουστάκι του όμως μόλις άρχισε να μιλά, κανείς δεν το πρόσεχε πια.

Υπό τα διαρκή χειροκροτήματα και ζητοκραυγές από τον κόσμο που είχε έρθει να τον θαυμάσει, ο 53χρονος σταρ απου μόλις ολοκλήρωσε επίσημα τη διαδικασία διαζυγίου του από την Άμπερ Χερντ, η οποία τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία και μάλιστα επαναλαμβανόμενη, ξεκίνησε τον λόγο του εξηγώντας τον έναν και μοναδικό λόγο για τον οποίο παραβρέθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

«Ήρθα εδώ για έναν και μόνο έναν λόγο. Ήρθα εδώ για εσάς, τον κόσμο, που σε οποιαδήποτε κακή ή καλή στιγμή σταθήκατε δίπλα μου και με εμπιστευθήκατε. Σας ευχαριστώ. Με καλέσατε με μεγάλη ευγένεια εδώ απόψε για ακόμα μια φορά. Το εκτιμώ. Δεν έχετε ιδέα πόσο πολύ το εκτιμώ. Έχω επηρεαστεί βαθύτατα από την ευγένεια σας και την αναγνώριση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένεια μου. Γι' αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα να στέκομαι μπροστά σας και να σας λέω ευχαριστώ και ότι πραγματικά νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω. Διότι με μεγάλη ειλικρίνεια, όλοι ξέρουμε ότι κανείς μας, και ιδιαίτερα εγώ, δεν θα στεκόμασταν εδώ αν δεν ήσασταν όλοι εσείς».

Λίγο πριν φύγει από τη σκηνή, ο Ντεπ έστρεψε το βλέμμα του προς τον ουρανό και είπε «Κάνε σαματά Μπέτι Σου» (Give them hell Betty Sue) αναφερόμενος στη μητέρα του, Μπέτι Σου Ντεπ, η οποία έχασε τη ζωή της τον περασμένο Μάιο στα 81 της χρόνια.

Ιδού και το βίντεο