Χάρης Σιανίδης: "Δε συμπαθώ τη Τζένη Μπαλατσινού"

19.01.2017
Το είπε ξεκάθαρα χωρίς προσχήματα και χωρίς ν' αφήνει περιθώριο παρερμηνειών. Η Τζένη Μπαλατσινού του είναι ιδιαίτερα αντιπαθής και δνε το κρύβει.

Ο λόγος για τον Χάρη Σιανίδη που μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε για την γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο.

«Την Τζένη Μπαλατσινού δεν την έχω καλέσει ποτέ σε event μου και δεν την συμπαθώ. Μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής, παρόλο που μεγάλωσα με την εικόνα της Μπαλατσινού ως καλό πρόσωπο. Απλά φαίνεται ο άλλος, κάνει μπαμ, και με αυτά που έχει κάνει στον εαυτό του. Δηλαδή βλέπεις, καταλαβαίνεις τον κάθε άνθρωπο πως μπορεί να αντιδράσει. Σαν παρουσιάστρια δεν μου άρεσε ποτέ.

Θεωρώ ότι είναι ένα πρόσωπο, παρόλο που σου λέω δεν έχω απολύτως τίποτα προσωπικό, είναι ο άνθρωπος ο κλασικός που του δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες. Δεν μπορώ κάποιους ανθρώπους που έχουν κόλλημα στις 1 εκ. ευκαιρίες. στα ΜΜΕ. Βλέπεις ότι κάνει αυτό πάει άπατο. Ξανακάνει το άλλο πάει άπατο. Σε κάποιους άλλους ανθρώπους δεν δόθηκαν τόσες ευκαιρίες. Απλά, εντάξει η Τζένη λόγω του άντρα τους, που τον Πέτρο τον συμπαθώ πάρα πολύ, λόγω του άντρα της, της άνοιξαν πολλές περισσότερες πόρτες».