Βασίλης Μπουλούμπασης: Η Μενεγάκη & γιατί δε συνεργάζεται πια με την Θεοδωρίδου

18.01.2017
Για πρώτη φορά ο Βασίλης Μπουλούμπασης μιλάει για τις επώνυμες Ελληνίδες, οι οποίες τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για να επιμεληθεί τα μαλλιά τους με πρώτη και καλύτερη την Ελένη Μενεγάκη, την οποία αποκαλεί οικογένειά του.

«Είναι άλλη κατηγορία. Είναι οικογένειά μου, δεν μπορώ να τη δω σαν πελάτισσα και σαν ξένη, εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να τη συγκρίνω με κανέναν και ίσως κάποιοι με παρεξηγούν. Τους εξηγώ ότι η Ελένη είναι προτεραιότητά μου και ότι δεν θα την αφήσω για να κάνω άλλη και μπορεί να νευριάσουν. Όχι ότι η Ελένη θα μου πει «όχι», αλλά δεν θέλω να τη βάλω σε διαδικασία να το σκεφτεί καν. Δεν θέλω να τη δυσκολέψω, γιατί η γυναίκα δεν με έχει δυσκολέψει ποτέ στα 17 χρόνια συνεργασίας μας.

Ξεκαθαρίζει πως δεν έχουν τσακωθεί ούτε μία φορά:

«Η Ελένη είναι πάρα πολύ απλή και πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Φαντάσου ότι υπάρχουν μέρες που δεν είμαι πολύ καλά και με το που θα με δει από μακριά θα καταλάβει τι έχω και με πιάσει με το γλυκό για να με ηρεμήσει. Αν την πάρω τηλέφωνο τα ξημερώματα και της πω «σε χρειάζομαι», θα τρέξει.

Τέλος, μιλά για τη διακοπή της συνεργασίας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και για το τι έφταιξε:

«Έχουν γραφτεί πολλές βλακείες για το θέμα αυτό. Με τη Νατάσα πέρασα 17 ολόκληρα χρόνια και για τη λήξη συνεργασίας μας μπορεί να ευθύνονται και τρίτοι παράγοντες. Σημασία έχει ότι ο ένας εκτιμάει τον άλλο. Όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους.»