Η φυσική μητέρα της Ζαχάρα Τζολί-Πιτ εκλιπαρεί να τη δει -Είναι "φτυστές" [photos]

18.01.2017
Μέσα στη δίνη του πολύκροτου διαζυγίου της από τον Μπραντ Πιτ, η διάσημη ηθοποιός έχει ακόμη ένα ζήτημα για να αντιμετωπίσει.

Η Ζαχάρα είναι το τρίτο παιδί που που υιοθέτησαν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πτι. Τη διάλεξαν μέσα από ένα ορφανοτροφείο στην Αιθιοπία το 2007, ως ένα από τα "ορφανά του Aids". Όμως τελικά δεν ήταν.

Η βιολογική μητέρα της 12χρονης, σήμερα Ζαχάρα εμφανίζεται στο προσκήνιο υποστηρίζοντας ότι η μικρή ήταν παιδί βιασμού και εκλιπαρεί τη 41χρονη σταρ να της επιτρέψει να τη δει και να της μιλήσει.

Μητέρα και κόρη μοιάζουν πάρα πολύ, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες.

Όπως ξεκαθαρίζει η Mentewab Dawit Lebiso, όπως είναι το όνομα της, στην DailyMail όπου και μίλησε, δεν ενδιαφέρεται να πάρει τη Ζαχάρα πίσω στην Αιθιοπία μαζί της.

«Η κόρη μου μιλάει άλλη γλώσσα από μένα, αλλά θέλω να ξέρει ότι έχει άλλη μία μητέρα που τη σκέφτεται και την αγαπά. Απλά θέλω να γνωρίζει ότι είμαι ζωντανή. Δεν τη θέλω πίσω στην Αιθιοπία, εκεί περνάει μια χαρά. Σας παρακαλώ, απλά επιτρέψτε μου να μιλήσω στην κόρη μου ».


Η Αντζελίνα δεν έχει απαντήσει ακόμη όμως σίγουρα πρόκειται για ένα επιπλέον "πλήγμα" στην ήδη βεβαρημένη λόγω του διαζυγίου οικογένειά τους.