Τζορτζ Μάικλ: Ο ξάδελφός του αποκαλύπτει τι τον οδήγησε στον θάνατο

18.01.2017
Μεγάλωσαν μαζί. Ο διάσημος τραγουδιστής, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου και Άνδρος Γεωργίου υπήρξαν πολύ δεμένοι και σήμερα ο δεύτερος εκφράζει τη δική του εκτίμηση για το τέλος του διάσημου ξαδέλφου του.

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του ανήεμρα των Χριστουγέννων σε ηλικία 53 ετών. Η ιατροδικαστική έρευνα που διεξάχθη δεν μπόρεσε να καταλήξει σε σαφές συμπέρασμα για τα αίτια του θανάτου του, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν κρίνεται ύποπτος.

Ο ξάδελφός του Άνδρος Γεωργίου παραχώρησε μια συνέντευξη στο BBC όπου συνέδεσε τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ ξεκάθαρα και αποκλειστικά με τα ναρκωτικά.

«Τα σκληρά ναρκωτικά είχαν επιστρέψει στη ζωή του. Πιστεύω ότι πήρε μεγάλη ποσότητα από κάτι, μαζί με αντικαταθλιπτικά» δήλωσε στο BBC προσθέτοντας πως ο τραγουδιστής ήταν εθισμένος στο κρακ στο παρελθόν.

Όσο για τη θεωρία που τον θέλει να έχει αυτοκτονήσει; Η απάντηση είναι κατηγορηματική, εξηγώντας όμως την πεποίθησή του ότι ο θάνατό τους ήταν τελικά ένα ατύχημα.

«Δεν αυτοκτόνησε. Πιστεύω ότι έκανε αυτοκτονικές σκέψεις, γιατί η ψυχική του υγεία δεν ήταν πολύ καλή. Αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν αυτοκτονία» πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργίου, ένας πρώην μουσικός παραγωγός, που περιόδευσε μαζί με τον Μάικλ μέχρι το 1998, είπε ότι θα ήθελε «να μάθει την αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη, τι υπήρχε στο αίμα του εκείνη τη χρονική στιγμή, ποιος του έδωσε τα ναρκωτικά και γιατί επέστρεψε πάλι σε αυτά».

Ο ίδιος είπε ότι έχει μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά του στο τέλος της ζωής του και πιστεύει πως ο Μάικλ «ήταν πραγματικά καλύτερα… προσπαθούσε να επιστρέψει πάλι σε μια φυσιολογική ζωή και πιστεύω πως οδηγήθηκε και πάλι στη σκοτεινή πλευρά». Πρόσθεσε μάλιστα, πως τα τελευταία δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο τραγουδιστής είχε πάρει ηρωίνη είναι «σκουπίδια» τονίζοντας πως «ξέρω ότι είναι ένα ναρκωτικό που δεν είχε αγγίξει ποτέ του».


Πηγή: BBC