Η Μίνα Αρναούτη εξηγεί ποιους είπε «ζώα»: «Παντελή αν βλέπεις είμαι σίγουρη ότι...»

17.01.2017
Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι φορές που η Μίνα Αρναούτη έχει ξεσπάσει μέσα από το προφίλ της στο Facebook για όλη την επίθεση που δέχεται από όσους υποστηρίζουν ότι λέει ψέματα όσον αφορά το τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης κι εκείνη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου η Μίνα ανέβασε το παρακάτω κείμενο σε σαφώς πιο ήπιους τόνους θέλοντας να δικαιολογήσει το post προηγούμενων ημερών με τα «ζώα»:

«Σχετικα με την αναρτηση μου και την λεξη «ζωα» αναφερθηκα σε ολους τους ανεγκεφαλους που με καθε τροπο προσπαθουν να πληξουν την προσωπικοτητα μου με απειλες,υβριστικα σχολια και μηνυματα! Οχι στην οικογενεια του Παντελη! Απλα εγω οτι λεω συμφερει καλυτερα να του αποδιδουν την χειροτερη εκδοχη!
Αυτο το πλαστο σχολιο περι στροφης κτλ εδωσε την αφορμη σε καποιον απο τους νεους συνεργατες του μετα θανατον.. που εκεινος δεν θα επελεγε ποτε οσο ζουσε, να βγει να μιλησει με χυδαιο τροπο για το προσωπο μου!
Κυριε μου δεν θελω τα χρηματα σας και δεν με νοιαζουν τα χρηματα και ειδικα τα χρηματα που δεν μου αναλογουν! Αν με ενδιεφεραν τα χρηματα δεν θα μιλαγα καθολου γιατι καθομουν στο πισω καθισμα! Με ενδιαφερει η εικονα που θελετε να περασετε στο κοσμο για εμενα! Ντροπη σας γιατι κανετε σαν να ξερετε χωρις να ξερετε τιποτα! Δεν εισασταν εκει! Ελπιζω μια μερα να μου ζητησετε συγνωμη!
Αυτους τους φιλους μετα θανατον … δεν μπορω να τους καταλαβω.. τον επιλεξατε χωρις να εχει καν την επιλογη να σας αρνηθει! Δεν σας επελεξε ποτε….
Ουτε μια ιστορια δεν εχετε να διηγηθειτε μαζι του… μονο οτι σουλατσαρατε στα καμαρινια για να πειτε οτι τον ξερατε!
Παντελη αν βλεπεις ειμαι σιγουρη οτι για τους ανθρωπους που εσυ επελεξες εισαι περιφανος.. και πρεπει να εισαι! Μην σε νοιαζει αγορακι μου , καποιους δεν τους διαλεγουμε! Η ζωη… μας τους φερνει.. δεν φταις εσυ… εγω το ξερω!»