Ελένη Φιλίνη: Έστειλε μήνυμα στη Wikipedia για να αλλάξει την ηλικία της!

17.01.2017
Είναι από τις βετεράνους κυρίες της ελληνικής showbiz και ο χρόνος της έχει φερθεί άψογα! Η μελαχρινή ηθοποιός που υπήρξε sex symbol τη χρυσή εποχή της ... βιντεοκασέτας, αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στη Wikipedia για διορθώσουν την ηλικία της.

Η Ελένη Φιλίνη είναι μια κούκλα και αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι δεν της αρέσει καθόλου να μιλάει για την ηλικία της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα του Πρωινού, η ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την ηλικία της, ενώ αποκάλυψε ότι έχει στείλει μήνυμα στη Wikipedia γιατί δεν έχουν πετύχει την χρονολογία. Για την ιστορία η Wikipedia αναφέρει ότι η Φιλίνη γεννήθηκε το 1961 - άρα 55 ετών.

Διαβάστε ακόμη: 16 Ελληνίδες και ξένες διάσημες που μετά τα 60 παραμένουν θεές [photos]

Αρχικά ρωτήθηκε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, τονίζοντας:

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ για να με ρωτάς εσύ, γιατί τώρα θα με ρωτούσες «γιατί χώρισες;». Εγώ θα παντρευόμουν εάν είχα ένα 80% ότι δε θα χωρίσω, επομένως αυτό το δεδομένο δεν υπήρχε... όχι για εμένα για το παιδί. Είμαι πολύ ευαίσθητη στο θέμα του παιδιού... Δε θα έκανα ένα παιδί εγωιστικά και μόνο... ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, που είχα μάθει ότι το βασάνιζε ο πατέρας του αλλά δεν γινόταν».

Οταν ρωτήθηκε αν μια γυναίκα πρέπει να λέει την ηλικία της, εκείνη απάντησε:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας καλλιτέχνης πρέπει να λέει την ηλικία του. Δεν έχουν πετύχει την ηλικία μου ειδικά η Wikipedia τους έστειλα και μήνυμα γιατί με μεγαλώνανε... και τους λέω: γράψτε ότι γεννήθηκα το 1821 να τελειώνουμε»!