Η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτει για τους «Δύο Ξένους»: «Έλεγα, δεν θέλω άλλο»!

23.12.2016
Η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που άλλαξε την πορεία της καριέρας της στην τηλεόραση - την all time classic σειρά του Mega «Δύο Ξένοι» - και εξήγησε γιατί δεν κατάφερε να τη χαρεί όσο θα ήθελε.

«Κοίταξε να δεις, εγώ, επειδή δεν προλάβαινα να το δω κιόλας, δεν είχα καταλάβει τι γινόταν, γιατί δούλευα και στο θέατρο. Φαντάσου ότι βαφόμουν το πρωί και στο θέατρο πήγαινα βαμμένη από τους «Δύο ξένους». Δεν ήταν κάτι το οποίο χάρηκα. Πρώτα από όλα, γιατί δεν είχα καταλάβει την επιτυχία αυτού του σίριαλ και, δεύτερον, ήταν μια τεράστια υπερκόπωση, σωματική και ψυχολογική, που δεν σε άφηνε να το χαρείς. Αφού τελείωσε το σίριαλ, συνειδητοποίησα ότι είχαμε κάνει μια εξαιρετική δουλειά», είπε στην εφημερίδα Secret.

Μάλιστα τόνισε ότι η ζωή της άλλαξε μετά τη συγκεκριμένη δουλειά: ««Η ζωή μου άλλαξε 180 μοίρες. Εκεί που δεν με ήξερε κανείς και είχα την ησυχία μου, έγινε κάτι που τότε δεν ήταν διαχειρίσιμο, γιατί δεν το ξέραμε, οπότε είχαν έρθει τα πάνω, κάτω»

Έχασε τον έλεγχο;

«Τον είχα χάσει, αλλά από την ανάποδη πλευρά. Έλεγα «δεν θέλω άλλο». Ενώ το ονειρεύεσαι να σου συμβεί, την ώρα που σου συμβαίνει λες «Τώρα τι είναι αυτό;». Είχα το σοκ της απότομης αλλαγής σε όλους τους τομείς. Δηλαδή, ένα «όχι» μου σε έναν δημοσιογράφο μου στοίχιζε θάψιμο χωρίς λόγο, αλλά όταν είσαι ένας άνθρωπος σε πόσους να δώσεις συνέντευξη; Τα ίδια πράγματα θα πεις. Μετά βαριέσαι και να τα λες. Βαριέσαι να έχεις την επανάληψη του λόγου σου. Ηταν όλα σε μια πολύ λεπτή γραμμή παρεξήγησης. Πιο πολύ παρεξηγήθηκα από τα «όχι» που είπα, παρά από τα «ναι», αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια.