Στην αντεπίθεση: Έξαλλος ο Ντεπ απαιτεί 100 χιλιάδες από την Άμπερ Χερντ

22.12.2016
Επόμενο κεφάλαιο στο διαζύγιο του χολιγουντιανού σταρ Τζόνι Ντεπ με την νεαρή ηθοποιό Άμπερ Χερντ! Η αντεπίθεση του ηθοποιού... κοστίζει 100.000 δολάρια, χρήματα που απαιτεί από την πρώην σύζυγό του ως νομική αμοιβή και δικαστικά έξοδα.

Η σταρ της ταινίας «The Rum Diary» έκανε αίτηση διαζυγίου μετά από 15 μήνες έγγαμου βίου με τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ. Τον έχει κατηγορήσει για λεκτική και σωματική βία και τα χρήματα από το διαζύγιο ισχυρίζεται ότι θα δοθούν σε μη κερδοσκοπικά ιδρύματα κατά της βίας.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους, πρόκειται για μια πολύ σκληρή διαπραγμάτευση, αφού οι καταγγελίες της Χερντ για άσκηση βίας εναντίον της πλήττουν ανεπανόρθωτα την προσωπική και επαγγελματική φήμη του Τζόνι Ντεπ. Και εκείνος δεν έχει σκοπό να παραδοθεί χωρίς μάχη!

Πριν λίγο καιρό, ανέβηκαν οι τόνοι στη δικαστική αίθουσα, όταν ο Ντεπ αρνήθηκε να πληρώσει τα 6,8 εκατομμύρια δολάρια, που ορίστηκαν στον διακανονισμό. Ο χολιγουντιανός σταρ αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό, ισχυριζόμενος ότι η πρώην σύζυγός του «έσπασε» τη συμφωνία τους - κάνοντας δηλώσεις για την ενδοοικογενειακή βία στα media.

Διαβάστε ακόμα: 15 «χρυσοθήρες» του Χόλιγουντ - Έβαλαν στο μάτι πλούσιους stars [photos]

Από τη μεριά της, η Άμπερ Χερντ ισχυρίζεται πως ποτέ δεν ανέφερε το όνομα του Ντεπ στην επιστολή που έστειλε στο περιοδικό Porter για την ενδοοικογενειακή βία και ως εκ τούτου δεν παραβίασε τη συμφωνία τους. Μέχρι στιγμής, ο Ντεπ έχει δώσει 100.000 δολάρια σε δυο φιλανθρωπίες, αλλά δεν σκοπεύει να δώσει άλλα χρήματα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα ο ηθοποιός έχει πληρώσει επιπλέον 1 εκατομμύριο ευρώ για δικαστικά έξοδα και ζητάει να αφαιρεθεί από τον οικονομικό συμβιβασμό η επόμενη δόση των 100.000 δολαρίων, αν η ηθοποιός καθυστερήσει στην καταβολή του εν λόγω ποσού για τα δικαστικά έξοδα.