Κάτια Ζυγούλη & Σάκης Ρουβάς: Ξανά στο νοσοκομείο

22.12.2016
Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη στιγμή που ο μικρότερος γιος του διάσημο ζεύγους νοσηλεύτηκε σε κλινική και τώρα η εφημερίδα Freddo εντόπισε τους ίδιους σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς εντοπίστηκαν στα εξωτερικά ιατρεία της ιδιωτικής κλινικής το μεσημέρι της Δευτέρας. Πληρορίες της εφημερίδας θέλου το ζευγάρι πέρα από την επίσκεψη τους σε γιατρό να υποβλήθηκαν και οι δύο σε αιματολογικές και ουρολογικές εξετάσεις.

Η Κάτια και ο Σάκης έδειχναν υγιέστατοι και πανευτυχείς στον διάδρομο των εξωτερικών ιατρείων, κρατώντας από το χέρι την κόρη τους Αριάδνη, και δεν φαινόταν -τουλάχιστον με το γυμνό μάτι ενός μη ειδικού- να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Κάποιοι ωστόσο κάνουν λόγο για σοβαρή ανησυχία του ζευγαριού από ενδεχόμενη μετάδοση της ίωσης που ταλαιπώρησε τον μικρότερο γιο τους τις τελευταίες μέρες. Άλλωστε μια τέτοια ίωση μπορεί συνήθως να μεταδοθεί πριν εμφανιστούν οι τυπικές ενδείξεις, όπως ο βήχας και δερματικά εξανθήματα...

Επικρατέστερη εκδοχή για την επίσκεψη τους είναι η ανησυχία τους για ενδεχόμενη δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού τους συστήματος λόγω της καταπόνησης από την ενδεχόμενη μετάδοση της παρατεταμένης ίωσης που κατέβαλε τον ευαίσθητο οργανισμό του μωρού τους.