Rising Star: Ο παίκτης που λιποθύμησε αποκαλύπτει τι ακριβώς του συνέβη

20.12.2016
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην σκηνή του Rising Star, όπου έχασε τις αισθήσεις του, μίλησε ο διαγωνιζόμενος Γιώργος Καραδημήτρης. Ο Γιώργος Καραδημήτρης δεν κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο και, την στιγμή που οι κριτές άρχισαν να κάνουν τα σχόλιά τους, κατέρρευσε.

Ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε τα χαρτιά του για να τον κρατήσει, ζητώντας την βοήθεια της παραγωγής, ενώ ο νεαρός οδηγήθηκε στα backstage και συνήλθε μετά από λίγα λεπτά. Ο ίδιος μίλησε στην Espresso, για το περιστατικό: «Έχω τραγουδήσει και άλλες φορές μπροστά σε κόσμο σε μικρά μαγαζιά. Η διαφορά είναι χαοτική. Έκανα υπερπροσπάθεια για να μην σωριαστώ. Στενοχωρήθηκα γιατί δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου, κυρίως για τους δικούς μου ανθρώπους. Έπεσε η πίεσή μου. Αν και είναι στα φυσιολογικά πλαίσια, μερικές φορές… ψιλοπαλαντζάρει. Από το στρες και το άγχος είναι φυσιολογικό να συμβεί κάτι τέτοιο, το έχω ξαναπάθει».

Και συνέχισε: «είδα τον Γιώργο Λιάγκα που ήρθε κοντά μου κάτι μου είπε, του χαμογέλασα και άρχισα να παραπατάω. Ήθελα να καθίσω κάτω, να πάρω μία ανάσα και να μη βλέπω φως. Με ενοχλούσε πού έλεγα “πότε θα τελειώσει” δεν πρόλαβα καν να ακούσω τι έλεγε! Ήμουν στο χάσιμο. Ήρθαν κατευθείαν οι γιατροί και μου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες»,