Χωρισμός βόμβα στη σόουμπιζ! Μετά το μονόπετρο ήρθε ο χωρισμός

20.07.2016
Πρόσφατα τους είχαμε εντάξει στο φωτογραφικό άλμπουμ με τα πιο στιλάτα και ταιριαστά ζευγάρια της σόουμπιζ. Οι εμφανίσεις τους έδειχναν πως έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας το ίδιο και οι δημόσιες δηλώσεις τους. Η Lady Gaga ήταν σίγουρη πως έχει βρει τον άνδρα της ζωής της και δεν έχανε ευκαιρία να το γνωστοποιεί με λόγια και με πράξεις.

Πλέον είναι επίσημο: το ζευγάρι χώρισε και αυτό φανερώνει και το προφίλ της Lady Gaga στο Instagram. Με μια φωτογραφία κι ένα μήνυμα ανακοινώνει το χωρισμό.

Η τραγουδίστρια ανήρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της με με τον Τέιλορ να περπατούν έχοντας την πλάτη προς εμάς ενώ η λεζάντα γράφει:

Ο Τέιλορ κι εγώ πάντα πιστεύαμε πως είμασταν αδελφές ψυχές. Όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας και αποφασίσαμε ένα διάλειμμα. Είμαστε και οι δύο φιλόδοξοι καλλιτέχνες, ελπίζουμε να καταφέρουμε μέσα από την απόσταση και τα περίπλοκα προγράμματα για να συνεχίσει να μοιραζόμαστε την αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο. Παρακαλούμε στηρίξτε μας σε αυτό. Είμαστε ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι και πραγματικά αγαπάμε ο ένας τον άλλον

Το μήνυμα αφήνει παραθυράκι επανασύνδεσης, οπότε αναμένουμε τις εξελίξεις...