Η μπηχτή της Καινούργιου στη Μανωλίδου: «Η Στιγμή της Αλήθειας την εξέφραζε»;

11.05.2015
Η Ευγενία Μανωλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου και μίλησε για το πώς ονειρεύεται μία πιθανή επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από μία εκπομπή που να τη χρειάζεται και να μπορεί να την κάνει μόνο αυτή αφού όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα θα μπορούσε να τα κάνει οποιοσδήποτε άλλος.

Φυσικά, στο «Όλα Παίζουν» δε θα μπορούσαν να αφήσουν τέτοιες δηλώσεις να πέσουν κάτω και πρώτη και καλύτερη η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε:

«Τι έπαθε η Ευγενία; Με συγχωρείτε κιόλας. Είναι μια αξιόλογη γυναίκα. Εμένα μου φάνηκαν πολύ ψωνίστηκα αυτά που είπε. Κι όχι μόνο καλλιτεχνικής φύσεως γιατί να έλεγε κάτι τέτοιο, θα το καταλάβαινα», αναφερόμενη σε κάποια καλλιτεχνικής φύσεως εκπομπή.

Πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Εγώ θέλω να πω ότι για τους ανθρώπους που μπορεί κάποια στιγμή να απέχουν από την τηλεόραση και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί μπορεί του χρόνου του παραχρόνου, όλοι μας κάνουμε μια παύση, μπορεί να φύγεις οριστικά, μου ακούγεται κάπως και εύχομαι να μην γυρίσω ποτέ να τα πω αυτά τα πράγματα, να λες ότι “ο κόσμος με ζητάει και θα γυρίσω μόνο όταν”.

Ρε παιδί μου, άστο αυτό να φανεί, καλό θα είναι να κρατάς μια σιωπή. Έχω άδικο; Τα βλέπω εγώ λίγο περίεργα; Άστο να γίνει», ρώτησε τους συνεργάτες της.

Συνέχισε δε λέγοντας ότι «όλες τις εκπομπές μπορούν να τις κάνουν πάρα πολλά πρόσωπα κι ουδείς αναντικατάστατος. Ο «Ορός της Αλήθειας» την εξέφραζε; Της ταίριαζε; Μια γυναίκα που έχει παρουσιάσει τον «Ορό της Αλήθειας», δεν θα έπρεπε να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Που είχε κάνει κάτι το οποίο ήταν πολύ λάθος που υπήρξε στην ελληνική τηλεόραση».

Βέβαια, βρήκε κι ένα καλό πάνω της, την εμφάνισή της αφού είπε πως ήταν πολύ όμορφη με το φόρεμα που είχε βάλει.