Πασίγνωστος τραγουδιστής περιμένει παιδί στα 62 του!

04.05.2015
Πασίγνωστος τραγουδιστής, ο γιος του οποίου πρόσφατα συμμετείχε στο «The Voice», πάντρεψε το γιο του και σύντομα θα γίνει πατέρας στα 62 του.

Ο λόγος για τον νησιώτη ερμηνευτή Βαγγέλη Κονιτόπουλο, ο οποίος πριν λίγες μέρες πάντρεψε το γιο του, Μάριο – Γιάννη, ο οποίος πήρε μέρος στο show του ΑΝΤ1, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο γάμος του 25χρονου Κονιτόπουλου έγινε το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Βαρυμπόμπη. Από το γάμο δεν έλειπαν οι: Ειρήνη, Αγγελική, Στέλλα και Νάσια Κονιτοπούλου και η Ελένη Λεγάκη.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso, ο γνωστός τραγουδιστής σε λίγους μήνες θα γίνει και πάλι πατέρας. Η 34χρονη σύζυγός του Σπυριδούλα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο 62χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκε το 2011, την 34χρονη Σπυριδούλα, στην Κύθνο. Το ζευγάρι έχει σχέση εδώ και εννέα χρόνια και παρά τη διαφορά ηλικίας των 28 χρόνων, οι δυό τους δείχνουν να περνούν πολύ όμορφα. Η Σπυριδούλα είναι η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του Κονιτόπουλου, ενώ γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 25 χρόνων