Μπέκαμ: Μοναδικές φωτογραφίες με τις 4 γυναίκες της ζωής του

04.05.2015
Πολυήμερες οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του Ντέιβιντ ο οποίος δεν σταματά να ποστάρει εικόνες από τις χαρές του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) έγινε 40 χρονών στις 2 Μαΐου και για τον λόγο αυτό πήρε την οικογένεια και τους φίλους του και τους πήγε στο εξωτικό Μαρακές να γιορτάσουν όλοι μαζί. Δίπλα του, φυσικά, και οι 4 γυναίκες της ζωής του.

Πρώτη και καλύτερη η σύζυγος Βικτόρια (Victoria) η οποία δεν έχανε ευκαιρία για αγκαλιές και φιλάκια. Ακόμη και τη στιγμή που έσβηνε τα κεράκια, "κασκόλ" του είχε γίνει του Ντέιβιντ. Για τέτοια μέλια μιλάμε!

Από τη μεγάλη μέρα του μπαμπά δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η μοναχοκόρη του. Ο Ντέιβιντ πόσταρε αυτή τη γλυκύτατη φωτογραφία όπου φαίνονται μόνο τα χεράκια της Χάρπερ (Harper) του, αλλά το καμάρι του δεν λέγεται καθώς η πριγκιπέσα του διακρίνεται να του "φοράει" έναν φιόγκο στο κεφάλι "για να τον κάνει πιο όμορφο", όπως εξηγεί και στη λεζάντα.

Στα σημαδιακά γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ και οι άλλες δύο γυναίκες της ζωής του. Οι πρώτες! Η μαμά Σάντρα (Sandra) και η αδελφή Τζοάν (Joanne). Μαζί τους φυσικά και ο πατήρ Μπέκαμ, Ντέιβιντ ο μεγαλύτερος.

"Ευχαριστώ για πολλά αυτούς τους ανθρώπους. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εκείνους", γράφει στη λεζάντα ο ευγνώμων Ντέιβιντ και συγκινεί.

Η Τζοάν Μπέκαμ, με τη σειρά της, ευχήθηκε στον μεγάλο της αδελφό με αυτή τη φωτογραφία από το παρελθόν όπου οι δυο τους, κατάξανθα παιδάκια χαμογελούσαν ανέμελα στον φακό.

Εκτός, βέβαια, από τις γυναίκες της ευρύτερης οικογένειας Μπέκαμ, δίπλα στον μπαμπά Ντέιβιντ βρέθηκαν και οι τρεις γιου του, Ρόμεο, Μπρούκλιν και Κρουζ.

Τα 40ά γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ στάθηκαν αφορμή και για ένα μίνι ριγιούνιον των Spice Girls που εδώ ποζάρουν μαζί με την Εύα Λονγκόρια.