Νίκι & Ίαν: Ιδού οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους

27.04.2015
Το διάσημο "βαμπιροζευγάρι- παντρεύτηκε και οι φανατικοί θαυμαστές του γαμπρού ποστάρουν εικόνες με... κλάματα!

Ο Ίαν Σόμπερχαλντερ (Ian Somerhalder) και η Νίκι Ριντ (Nikki Reed) επισημοποίησαν τη σχέση τους, χθες, σε μια μυστική τελετή που όμως κάποιος... ξετρύπωσε!

Ο 36χρονος ηθοποιός που έγινε διάσημος από την τηλεοπτική βρυκολακίστικη σειρά "The Vampire Diaries" και η 26χρονη πρωταταγωνίστρια των βαμπιροταινιών "Twilight", είναι μαζί και τρισευτυχισμένο, όπως επιβεβαιώνουν στενοί φίλοι τους και την Κυριακή παντρεύτηκαν.

Μπορεί οι ίδιοι, ανοιχτά να μην το ανακοίνωσαν αλλά φανατικές θαυμάστριες του Ίαν, όχι μόνο τους εντόπισαν, αλλά πόσταραν και φωτογαφίες στα σόσιαλ μίντια.

My Baby' s Wedding είναι ο λογαρισμός του Twitter από όπου έχουμε το υλικό και τα συνοδευτικά σχόλια είναι τύπου "Ωιμέ, το χάσαμε το αγόρι μας", αλλά η ευχή ευχή... Να ζήσουν. τα παιδιά.

Επίσημα πάντως, το τιτίβισμα που έκανε ο γαμπρός τη μέρα του γάμου, χωρίς να δίνει άλλες πληροφορίες τα λέει όλα "Το όμορφότερο πρωινό από όλα".

Ο Ίαν παντρεύτηκε και όλα τα περασμένα μένουν ξεχασμένα, όπως έσπευσε να επιβεβαιώσει και έμμεσως πλην σαφώς με φωτογραφικά ντοκουμέντα ο ίδιος ο ηθοποιός.

Πριν από τη σχέση του με τη Νίκι, ο Σόμερχάλντερ είχε δεσμό με τη συμπρωταγωνίστριά του στο "Vampire Diaries", Νίνα Ντομπρέβ (Nina Dobrev), η οποία μόλις ακανοίνωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά.

Ωστόσο, από τις πόζες που βλέπετε πιο πάνω από το αποχαιρετιστήριο πάρτι της ηθοποιού, η σχέση των δύο πρώην είναι άκρως πολιτισμένη!