Το δράμα της Βέφας: έμεινε χωρίς χρήματα

08.04.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή «10 με 1» βρέθηκε η Βέφα Αλεξιάδου.

Η επιτυχημένη τηλεοπτική μαγείρισσα αναφέρθηκε στη δύσκολη φάση που περνά στη ζωή της μετά το θάνατο των δύο κοριτσιών της αλλά και στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει πια.

Αναφερόμενη στις απώλειες των παιδιών της σε κοντινό χρονικό διάστημα, η Βέφα Αλεξιάδου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση που της προσφέρει.

Αναφερόμενη στην καλή οικονομική κατάσταση που είχε κάποτε, η Αλεξιάδου μίλησε για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει πια:

«Έβγαλα πολλά χρήματα δουλεύοντας κυρίως στο Μέγκα, τον Άλφα και το Άλτερ. Πουλούσα προσιτά βιβλία, 13 χρόνια δεν πληρώθηκα από τον ΑΝΤ1 αλλά κέρδισα φήμη. Δεν ήμουν σπάταλη, δεν ψώνιζα ακριβά αυτοκίνητα ή κότερα. Είχα χρήματα για να τα βγάλω πέρα στα χρόνια της κρίσης και της αποχής μου από την τηλεόραση.

Τα πολλά τα χρήματα τα ξόδεψα με την αρρώστεια της μεγάλης μου κόρης. Δεν σκέφτηκα το μέλλον και την υγεία μου, πήγα στους πιο ακριβούς γιατρούς για να σώσω το παιδί μου αλλά δεν τα κατάφερα.

Με την κρίση και τα χαράτσια, από 3500 ευρώ σύνταξη και κατέληξα να παίρνω 1500 ευρώ. Τα έτοιμα λεφτά εξανεμίστηκαν.Πρέπει να δουλέψω πάλι»!

Μιλώντας και για την οκταετή αποχή της από την τηλεόραση, η μαγείρισσα τόνισε πως δεν ήταν επιλογή της:

«Δεν ήταν επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, τα κανάλια αλλάξανε. Θα μπορούσε να υπάρχει μια εκπομπή του στυλ του δικού μου. Είχα μια πρόταση από το κανάλι Ε αλλά δεν έχει προχωρήσει».