Αγγελική Ηλιάδη: 20 πόζες της «τσαούσας» του Instagram [photos]

06.04.2015
Διαθέτει έναν από τους πιο ενημερωμένους και σέξι λογαριασμούς στο Instagram - η Αγγελική Ηλιάδη σε 20 selfies, τόσες όσα και τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε που ήταν τσαούσα στον Γιώργο Μαρίνο.

«Λυσσάξτε Τσαούσες» φώναζε το 1994 ο Γιώργος Μαρίνος στα κορίτσια του Ciao ANT1 και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η 18χρονη τότε Αγγελική Ηλιάδη.

Είναι γνωστό ότι διαθέτει έναν από τους πιο «ενημερωμένους» και σέξι λογαριασμούς στο Instagram. Η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη κάνει συχνές αναρτήσεις με σέξι selfies από το γυμναστήριο με τον αδερφό της, στιγμιότυπα με τα παιδιά της, από τις εξόδους της με τον αγαπημένο της Σάββα Γκέντσογλου αλλά και από πολύ προσωπικές της στιγμές. Δες 20 από τα πιο καυτά ποστ της Ηλιάδη!

Να θυμίσουμε ότι η Αγγελική που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977, ξεκίνησε ως «τσαούσα» στο σόου του Ant1 το 1995 σε ηλικία 18 ετών. Η πρώτη της επαγγελματική εμπειρία ήταν το 1995 στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, δίπλα στους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο 'Τη μοναξιά φοβάμαι κυκλοφόρησε το 2003.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκε στις ΜΟΥΣΕΣ Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη επιτυχία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2014, μέσα από τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, απέκτησε το δεύτερό της παιδί που είναι πάλι αγοράκι.