Ελένη-Λάτσιος: Νέο εξώδικο σε Λυμπέρη για τα... 270.000 ευρώ!

19.03.2015
Πολλά επεισόδια φαίνεται ότι θα έχει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Η Λυμπέρη επιστρέφει με ένα νέο edιtorial, μόνο που τούτη τη φορά, είναι... διορθωτικό! Τι σημαινει αυτό; Η εκδότρια του περιοδικού Hello, σε αυτό το editorial διορθώνει το ποσό που ζητά η παρουσιάστρια ως αποζημίωση για τη δημοσίευση της επίμαχης φωτογραφίας των παιδιών της μέσα από το πάρτι γενεθλίων τους, μετά από εξώδικη διαμαρτυρία της.

Η Λυμπέρη στο τελευταίο της post, που "κάρφωνε" την Ελένη για αχαριστία, δεν είχε κάνει καλά το λογαριασμό, γράφοντας ότι ζητά συνολικά το ποσό των 270 χιλιάδων ευρώ. Δηλαδή 30 χιλιάδες ευρώ για κάθε παιδί και η Λυμπέρη πολλαπλασίασε επί 3 στους τρεις που απέστειλε την αγωγή (στην ίδια, τον ¨Αρη Καβατζίκη και την Alpha editions). Αλλά στην πραγματικότητα, η Μενεγάκη ζητά συνολικά 90 χιλιάδες ευρώ. Ένας μύλος.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Λυμπέρη αποκαλύπτει ότι η αγωγή έγινε από κοινού από την Ελένη και τον Γιάννη Λάτσιο! Βέβαια, για τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, η εκδότρια δεν είχε το παραμικρό ξέσπασμα. Έτσι, με το διορθωτικό κείμενο ανέβασε και το εξώδικο.

«Συμμορφούμενη με την ως άνω εξώδικη δήλωση, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι το ποσόν το οποίο αιτούνται η κ. Μενεγάκη και ο κ. Λάτσιος, αμφότεροι ως ασκούντες τη γονική μέριμνα των ανήλικων τέκνων τους, με την από 4-3-2015 αγωγή τους κατά 1) της εταιρείας "ALPHA EDITIONS Α.Ε.", όπως αυτή νόμιμα εκπροσωπείται, 2) της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη και 3) του Άρη Καβατζίκη, εκδότριας και διευθυντή σύνταξης, αντίστοιχα, του περιοδικού "HELLO!", είναι συνολικά 90.000 ευρώ και για τα τρία ανήλικα τέκνα τους (3 τέκνα επί 30.000 ευρώ) και όχι 270.000 ευρώ (3 τέκνα επί 30.000 ευρώ για καθένα εναγόμενο), όπως εκ παραδρομής γράφτηκε. Τα ανωτέρω χρήματα, σε περίπτωση θετικής έκβασης της αγωγής για τους ενάγοντες (κ. Μενεγάκη και κ. Λάτσιο), μπορεί να πληρωθούν από έναν από τους τρεις εναγόμενους (εταιρεία "ALPHA EDITIONS A.E.", κ. Μακρή ή κ. Καβατζίκη), τον οποίο και θα καθορίσουν οι ενάγοντες (κ. Μενεγάκη και κ. Λάτσιος)» γράφει χαρακτηριστικά.