Σοκ για Στάνκογλου: Στη φόρα το... παρελθόν του με Άντζελα(vds)

12.03.2015
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά φαίνεται ότι στην περίπτωση του Γιάννη Στάνκογλου, μάλλον αυτό δεν ισχύει.

Και ο ηθοποιός ως φαίνεται – και καταλάβαμε από την αντίδραση του – δεν είναι και τόσο άνετος, όταν πρέπει να μιλήσει για το παρελθόν του ως μοντέλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνωρίζαμε, αλλά το μάθαμε όταν ρεπόρτερ του Mega με ΜΙΑ τον πέτυχε σε εκδήλωση και τον ρώτησε για το πέρασμα του στο μόντελινγκ.

Ο ηθοποιός φανερά ενοχλημένος εξήγησε ότι αυτό έγινε όταν ήταν 19 – 20 χρόνων και το έκανε για το μεροκάματο. Ωστόσο, εξοργίστηκε και το έριξε στην ειρωνεία, όταν ο ίδιος πάντα ρεπόρτερ του υπενθύμισε τη συμμετοχή του σε βίντεο κλιπ της Άντζελας Δημητρίου.

Ο Στάνκογλου έσκυψε, είδε από ποιο κανάλι είναι ο ρεπόρτερ και με ειρωνικό ύφος του είπε: «Είσαι από το Mega και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Μπράβο σου». Στο Mega με ΜΙΑ δεν άφησαν ασχολίαστη την αντίδραση του ηθοποιού και το ειρωνικό του σχόλιο. Και μεταξύ άλλων, μάθαμε ότι συμμετείχε στο κλιπ της Δημητρίου για το τραγούδι «Είσαι η αγάπη μου». Βέβαια, τότε ήταν σχεδόν αγνώριστος με μακρύ μαλλί. Και όπως σχολίασε ο Μάρκος Σεφερλής, έμοιαζε με τον Σάκη Ρουβά και Ηλία Ψινάκη, μαζί.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το επίμαχο βίντεο κλιπ. Ιδού, λοιπόν: