Σεισμός στη showbiz: Παντρεύεται η Μπακοδήμου;

26.02.2015
Η Μαρία Μπακοδήμου ανήκει στην κατηγορία εκείνων των celebrities που κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και για του λόγου το αληθές, κανείς δεν γνώριζε γα τη σχέση της με τον Τίμο Λειβαδίτη, μέχρι που έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση στο γάμο του Νίκου Αλιάγα, τον Σεπτέμβριο του 2013. Μετά από την εμφάνιση εκείνη, οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε κοσμικές εκδηλώσεις είναι μετρημένες. Ωστόσο, το ζευγάρι παραμένει αχώριστο και πολύ ερωτευμένο.

Και όπως αναφέρει το ένθετο Secret, έκαναν ήδη το πρώτο σημαντικό βήμα στη σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης, αφού εδώ και λίγο καιρό μένουν κάτω από την ίδια στέγη, στην Εκάλη! Εξάλλου, ο 47χρονος εικαστικός έχει άριστες σχέσεις με τους γιους της Μπακοδήμου, από το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, Νικήτα και Άρη.

Μάλιστα, - όπως αναφέρει πάντα το ίδιο δημοσίευμα – όλο και πληθαίνουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι δεν αποκλείεται στο μέλλον να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!. Κι ας έχει πει η παρουσιάστρια ότι δεν την αφορά ο γάμος ως γεγονός.

Ιδωμεν.