Κάβουρα: Αποκαλύπτει τους λόγους που χώρισε με Οικονομόπουλο

24.02.2015
Λίγο καιρό μετά τον ξαφνικό – για τους περισσότερους – χωρισμό της με το Νίκο Οικονομόπουλο και η Βίκυ Κάβουρα για πρώτη φορά αποκαλύπτει πώς και γιατί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Εξάλλου, μόλις έγινε γνωστός ο χωρισμός του, τα σενάρια για τους λόγους έδωσαν και πήραν.

Ένα από αυτά ήθελαν τη σέξι ηθοποιό να κάνει έντονες σκηνές ζηλοτυπίας στον Οικονομόπουλο, εκείνη όμως το αρνείται κατηγορηματικά. " Δεν ισχύει καθόλου αυτό, ούτε από την πλευρά του Νίκου. Είναι και λίγο άδικο αυτό που γράφτηκε, γιατί δεν δώσαμε ποτέ δικαιώματα. Δεν μπορείς να κάνεις ζήλιες σ' έναν άνθρωπο που ποτέ δεν σου έχει δώσει δικαίωμα και εσύ που μας ξέρεις καλά γνωρίζεις πως δεν ευσταθούν αυτά. Ο Νίκος ήταν κύριο με "Κ" κεφαλαίο σ' αυτό το θέμα και του βγάζω το καπέλο. Το ίδιο και εγώ. Ήμουν απόλυτα αφοσιωμένη και γενικά είμαι μονογαμική".

Το άλλο σενάριο ήθελε την Κάβουρα να χωρίζει από τον τραγουδιστή μετά απ' όσα δήλωσε στην εκπομπή "Όλα Μπιπ" του Θέμου Αναστασιάδη για τη θέση της γυναίκας στο σπίτι και στη σχέση γενικότερα. "Ειλικρινά προσπαθώ να το κάνω εικόνα. Δηλαδή μέχρι εκείνο το βράδυ όλα ήταν μια χαρά και ξαφνικά βλέπω την εκπομπή και του λέω: "Συγγνώμη, σε χωρίζω γιατί δεν μου κάνουν οι απόψεις σου;" Πραγματικά είναι αστείο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο γνωρίζεις τις απόψεις τους και τον αποδέχεσαι γι' αυτό που είναι. Η γνώμη μου είναι ότι σε μια σχέση αποδέχεσαι πλήρως τον σύντροφο σου και πορεύεστε μαζί".

Στη συνέχεια η ηθοποιός ξεκαθαρίζει: «Δεν είμαστε 15 χρόνων που είπαμε "τα φτιάξαμε" και μετά "τώρα τα χαλάμε". Εννοείται πως δεν μπορείς να χωρίσεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο αγαπήθηκες πολύ, από τη μία μέρα στην άλλη. Το προσπαθείς, το εξετάζεις και αν δεν είναι κατάλληλο το έδαφος, παίρνεις αποστάσεις και βλέπεις πώς εξελίσσεται η κατάσταση».

Πάντως, για τον πρώην σύντροφο της μόνο τα καλύτερα έχει να πει. «Όταν μετά το χωρισμό νιώθεις πως ακόμη αγαπάς τον άνθρωπο με τον οποίο ήσουν ζευγάρι και θες να είναι καλά, ό, τι και να σημαίνει αυτό, τότε πρόκειται για πραγματική αγάπη. Αλήθεια θέλω να είναι καλά. Τον σκέφτομαι, τον νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά. Μερικές φορές ο χωρισμός χρειάζεται, ώστε να πάρεις απόσταση από τα πράγματα και να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς συμβαίνει. Και εννοείται πως έχουμε κρατήσει επαφή, γιατί δεν είμαστε εχθροί ούτε χωρίσαμε εξαιτίας κάποιου άσχημου περιστατικού» δήλωσε χαρακτηριστικά.