Η Δανδουλάκη σοκάρει με την εξομολόγηση της

02.12.2014
Η Κάτια Δανδουλάκη συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε», παραμένει στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars και πρωταγωνιστεί επίσης και στη σειρά «Όρκος Σιωπής» κάτι που σημαίνει πως είναι λίγο δύσκολο να έχει χρόνο για εκείνη.

Στην πρόσφατη συνέντευξη της στο πρωινό του Ant1 αποκάλυψε πως το φορτωμένο πρόγραμμα της την οδήγησε σε μία σοβαρή, ψυχολογική κατάρρευση λόγω της υπερβολικής δουλειάς και του ελάχιστου ύπνου, από την οποία ευτυχώς κατάφερε να ξεπεράσει με τη βοήθεια ειδικού.

«Για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια ξέσπασε κι η θλίψη μου για τον Μάριο γιατί το είχα πιέσει πολύ. Δεν ήθελα να βγω με φίλους, σπάνιο για μένα, ήθελα να κοιτάω το ταβάνι. Κι εκεί που πανικοβλήθηκα και με σκούντησε μια φίλη μου η Λένα ήταν όταν δεν ήθελα να πλυθώ να μπω στην μπανιέρα...

Η ιδέα το ότι θα μπω στη μανιέρα μου δημιουργούσε πανικό. Και τότε η φίλη μού λέει «αύριο στον ψυχίατρο».. και πήγα... Δεν μπορούσα να δουλέψω, άκουγα θέατρο και μου σηκωνόταν η τρίχα. Είχα άρνηση για όλα..Αλλά κατάλαβα ότι δε μ’ αρέσει αυτό.» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Στο τέλος συμπλήρωσε πως το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όσους βιώνουν παρόμοιες ψυχολογικές καταστάσεις για να θεραπευτούν γρήγορα είναι να αποδεχθούν εύκολα αυτό που έχουν και να μην κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους.