Νικηφόρος: Σχέση με θαυμάστρια μπορεί, με τραγουδίστρια ποτέ!

09.10.2014
Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει τι τον ενοχλεί περισσότερο στον καλλιτεχνικό χώρο.
Ο Νικηφόρος είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς τους, με μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο και αρκετά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ» και την Ναταλία Αργυράκη, ο τραγουδιστής μίλησε για το ενδεχόμενο να υπάρξει ζευγάρι με τραγουδίστρια, εξομολογήθηκε αν θα κοιτούσε ερωτικά θαυμάστριά του και αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
Για το ενδεχόμενο να γίνει ζευγάρι με συνάδελφό του, είπε χαρακτηριστικά «Με τρελαίνει πώς όλοι βρίσκουν γυναίκες από τον ίδιο χώρο. Πιστεύω πως σε ένα μεγάλο ποσοστό γίνεται με το ζόρι, για να υπάρχει θέμα στα media. Εγώ θέλω μια γυναίκα να αντισταθμίζει τη δική μου τρέλα. Επίσης, στον κλάδο αυτό το γυναικείο φύλο αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τον κόσμο. Δεν έχει το σεβασμό που έχει ένας άνδρας. Μια τραγουδίστρια που θα βγει στη σκηνή, δε θα κοιτάξουν αν τραγουδάει ή όχι. Κάποιοι κοιτάζουν πρόστυχα και αυτό δεν θα το ήθελα για την κοπέλα μου. Είμαι πουριτανός σε αυτά».
Τον έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση θαυμάστριά του; «Αν έρθει στο καμαρίνι και αισθανθώ πως έχει συγκεκριμένο σκοπό, είναι σα να μου την πέφτει άσχημα, και δε μου αρέσει. Το αντιμετωπίζω με ευγένεια. Προτιμώ να με θαυμάζουν ως τραγουδιστή, παρά ως γκόμενο. Όταν τραγουδάω, κάνω τη δουλειά μου. Θα ασχοληθώ με “πειρασμούς” όταν βγω για ένα ποτό εκτός επαγγελματικού χώρου. Από την άλλη, δε μπορώ να αποκλείσω τη σχέση με θαυμάστρια. Μπορεί να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Σίγουρα όμως προτιμώ να γνωρίσω μια γυναίκα σε συνθήκες εκτός επαγγελματικού περιβάλλοντος», δήλωσε με ειλικρίνεια.
Υπάρχει, ωστόσο, κάτι που τον ενοχλεί στο χώρο του τραγουδιού; «Είναι δύσκολος και κακός χώρος. Υπάρχουν άσχημα και καλά παραδείγματα, αλλά πάντα το κακό υπερτερεί σε φήμη απέναντι στο καλό. Ο κόσμος θέλει να ακούω το κακό, να σε βγάλει κακομούτσουνο, γκέι, κάτι που δε συνάδει με αυτό που η κοινωνία ορίζει ως σωστό. Θέλουν να σε “φάνε”. Το βλέπω σε μεγαλύτερους τραγουδιστές, με την πρώτη ευκαιρία που δεν πάνε καλά, τους τελειωμένους και πεθαμένους. Οι ίδιοι άνθρωποι που σε ανεβάζουν, θέλουν να σε φάνε. Ευτυχώς πιστεύω ότι έχω τις βάσεις ως προς την παιδεία και την καλλιέργεια, να διαχειριστώ κάτι τέτοιο», σημείωσε.