Σκλεναρίκοβα: Παντρεύτηκε αλλά παραμένει... Καρεμπέ

09.07.2014
Δεύτερο -και πολύ πολύ λαμπερό- γάμο έκανε το διάσημο μοντέλο από τη Σλοβακία, αλλά ακόμη χρησιμοποιεί το επίθετο του πρώτου συζύγου.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα (Adrianna Sklenarikova) μας είναι ιδιαίτερα οικεία γιατί ως σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ (Christian Carembeu) έζησε και στη χώρα μας για λίγο τα χρόνια που εκείνος έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Το 2011 η Αντριάνα και ο Κριστιάν χώρισαν ύστερα από 14 χρόνια και ήταν εκείνη την περίοδο που η 42χρονη καλλονή με τα ατελείωτα πόδια γνώρισε στο Μαρακές τον δισεκατομμυριούχο Αράμ Οχανιάν (Aram Ohanian) και οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Τρεις μήνες κράτησε το φλερτ και από την αμέσως επόμενη στιγμή Αντριάνα και Αράμ είναι αχώριστοι, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες παντρεύτηκαν στο δημαρχείο του Μονακό, παρουσία συγγενών και ελάχιστων φίλων.

Ο 59χρονος επιχειρηματίας έχει καταγωγή από την Αρμενία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως στο Παρίσι, αλλά γενικότερα σε όλο τον κόσμο και παρόλο που έχει έναν γιο 25 χρονών, θα ήθελε ένα παιδάκι από την Αντριάνα, κατά προτίμηση ένα κοριτσάκι που να της μοιάζει -όπως διαβάζουμε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Hello!" που κυκλοφορεί.

Και ενώ βλέπουμε μερικές από τις φωτογραφίες των νιόπαντρων όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά "Gala" και "Hello!", σημειώνουμε ότι παρόλο που η ίδια η Αντριάνα δηλώνει ότι το όνομα Καρεμπέ το έχει αγαπήσει αλλά ανήκει στο παρελθόν της, δεν φαίνεται να έχει βρει τον χρόνο να το "διώξει" από το επίσημο προφίλ της στο Facebook όπου υπογράφει ως "Αντριάνα Σκλεναρίκοβα-Καρεμπέ".

Για την ιστορία να ενημερώσουμε ότι το ζεύγος Οχανιάν, βρίσκεται στο Λος Άντζελες για τον μήνα -στην κυριολεξία- του μέλιτος, όπου φροντίζουν να συνδυάσουν "δουλειά και διασκέδαση".