Πτυχιούχα με την βούλα η Έμα Γουάτσον

26.05.2014
Το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Μπράουν πήρε επιτέλους και μετά από 5 χρόνια σπουδών, η ηθοποιός Έμα Γουάτσον (Emma Watson).

Η 24χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της Ερμιόνης στη σειρά ταινιών ''Χάρι Πότερ'', ολοκλήρωσε τις σπουδές της πάνω στην Αγγλική λογοτεχνία και πόσταρε μια φωτογραφία με τήβεννο και καπέλο ορκομωσίας στο λογαριασμό της στο Twittter.

Παρότι είχε παρατήσει τις σπουδές της το 2011, η Έμα αποφάσισε να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε ενώ παραδέχτηκε πως το να σπουδάζει σε ένα Πανεπιστήμιο που όλοι την αναγνώριζαν ήταν δύσκολο, τουλάχιστον αρχικά:


"Την πρώτη ημέρα στο Πανεπιστήμιο, βρέθηκα στην καντίνα κι όλοι σταμάτησαν να μιλούν και με κοιτούσαν'', παραδέχτηκε η ηθοποιός στους The Sunday Times τον Μάρτιο για να συμπληρώσει

"Έλεγα στον εαυτό μου, θα τα καταφέρεις και έπαιρνα βαθιές ανάσες για να παίρνω κουράγιο''.

Παρά την κακή αρχή, η Γουάτσον αγάπησε το πανεπιστήμιο και αποδέχτηκε την θέση της:

''Στο Μπράουν όλοι με προστάτευσαν και με έκαναν να νιώσω κομμάτι της ομάδας εκεί. Γιόρτασα τα 20α μου γενέθλια εκεί και δεν χρειάστηκε να πω σε κάποιον να μην ανεβάσει φωτογραφίες στο Facebbok. Κι έτσι έγινε, τότε κατάλαβα πως έχω φίλους και ανήκω εκεί”.

Κατερίνα Π.