"Κακή κλιμακτήριο" περνά η Χάιντι Κλουμ

05.05.2014
Οι φήμες θέλουν το διάσημο μοντέλο από τη Γερμανία να τα έχει "χάσει" λίγο και να περνά πολύ άσχημα μια κρίση μέσης ηλικίας.

Μπορεί να είναι μόλις 40 χρονών, αλλά φαίνεται η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) περνά πρώιμη κλιμακτήριο, αν ισχύουν όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον "κατήφορο" που τραβάει.

Εκτός από μια τεράστια καριέρα στο μόντελινγκ, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) έκανε τέσσερα παιδιά με δύο άντρες ενώ από τον τελευταίο της σύζυγο, Σιλ (Seal) χώρισε το 2012, για να βρεθεί αμέσως στη αγκαλιά του μέχρι εκείνη τη στιγμή πιστού της σωματοφύλακα Μάρτιν Κρίστεν (Martin Kristen).

Τελικά η σχέση αυτή κράτησε μόλις λίγους μήνες και εδώ και λίγο καιρό η Χάιντι βγαίνει με τον 27χρονο Βίτο Σνάμπελ (Vito Schnabel), ο οποίος για ένα φεγγάρι υπήρξε σύντροφος και της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) –μεταξύ άλλων, δηλαδή γιατί ο νεαρός γόνος πλούσιας οικογένειας είναι κομματάκι γυριστρούλης!!!

Φαίνεται λοιπόν πως το ζεύγος δεν σταματά τις εξόδους και τα ξενύχτια ενώ η Κλουμ λέγεται ότι κοντά στο αγόρι της έχει αρχίσει τις εξαλλοσύνες και τις υπερβολές άλλων εποχών.

"Η Χάιντι πίνει πολύ και φέρεται με αγένεια στους δικούς της ανθρώπους αυτό τον καιρό και αυτό μόνο φίλους δεν της δίνει", μεταφέρουν πηγές του Radar Online, οι οποίες ερμηνεύουν τη στάση αυτή της σταρ ως "κρίση μέσης ηλικίας" που την κάνει όμως τελείως ανυπόφορη.

Οι ίδιες πηγές βέβαια κρούουν και τον κώδωνα του κινδύνου για τη Χάιντι Κλουμ καθώς μην έχοντας την ίδια πέραση που είχε πριν χρόνια, το διάσημο μοντέλο ενδέχεται να μείνει στα…αζήτητα επαγγελματικά με τη στάση της…