Η 40άρα Βικτόρια στην αγκαλιά του ημίγυμνου Ντέιβιντ

23.04.2014
Στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της μπήκε πριν από μερικές μέρες η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και το γλέντησε με την ψυχή της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) έσβησε 40 κεράκια στη φετινή της τούρτα και οι εορταστικές εκδηλώσεις κράτησαν μέρες, ενώ ήταν όλες μαζί με την οικογένειά της.

Φροντίζοντας να κρατά "μέσα στο παιχνίδι" και όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, η Πος πόσταρε αρκετές φωτογραφίες στους λογαριασμούς της στο Twitter και το Instagram με πρώτη και καλύτερη ένα selfie της στην αγκαλιά του πολυταγαπημένου της συζύγου, Ντέιβιντ, ο οποίος με την ευκαιρία μοστράρει στέρνο και κοιλιακούς ημίγυμνος.

Η Βικτόρια πήρε το ασκέρι της και τους πιο στενούς φίλους και πήγε μερικές μέρες στο Γκραν Κάνιον, όπου όλοι πέρασαν όλοι τέλεια.

Βέβαια, για να μην υπάρχει απορία σχετικά, καλά και τα ερημικά, όμως μια Βικτόρια Μπέκαμ δεν θα μπορούσε να γιορτάσει τα γενέθλιά της μόνο στο... πουθενά! Ένα σούπερ πολυτελές δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο Nobu του Μαλιμπού είχε οργανωθεί για να σβήσει η εορτάζουσα ακόμη μια τούρτα. Ιδού και το μενού της ιδιαίτερης εκείνης μέρας.