Πλήθος διασημοτήτων στην κηδεία της Πίτσεζ Γκέλντοφ

22.04.2014
Χθες, Δευτέρα, 21 Απριλίου έλαβε χώρα η κηδεία της Πίτσεζ Γκέλντοφ (Peaches Geldof), της 25χρονης τιβί σταρ και δημοσιογράφου, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στις 7 Απριλίου.

Κι ενώ η αιτία του θανάτου της παραμένει αδιευκρίνιστη, η επιμνημόσυνος δέηση που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη της 25χρονης Πίτσεζ, προσέλκυσε πλήθος διασημοτήτων, ανάμεσά τους και οι: Κέιτ Μος (Kate Moss), ο σταρ των Rolling Stones Bill Wyman, Jools Holland, Jo Wood αλλά και η Σάρα Φέργκιουσον (Sarah Ferguson).

Εκτός από τους επώνυμους που έδωσαν το παρόν, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί και στους δρόμους που οδηγούσαν στην εκκλησία «St Mary Magdalene και St Lawrence» στο χωριό Davington, απ’ όπου πέρασε το φέρετρο της Γκέλντοφ.

Η ειρωνεία είναι πως στην ίδια εκκλησία, πραγματοποιήθηκε και ο γάμος της Πίτσεζ με τον Τομ Κόχεν (Tom Cohen) το 2012 αλλά και η κηδεία της μητέρας της Γκέντολφ, Πόλα Γιέιτς (Paula Yates) το 2000 μετά από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Το φέρετρο της Πίτσεζ ήταν εξίσου συγκινητικό, αφού ήταν σε ανοιχτή μπλε απόχρωση και πάνω του έφερε μια ζωγραφιά της αδικοχαμένης σταρ, παρέα με τον σύζυγο και τους δύο γιους της, τον 11 μηνών Φέντρα (Phaedra) και τον δίχρονο Αστάλα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η τέφρα της Γκέλντοφ αναμένεται να διασκορπιστεί στο έδαφος της κατοικίας, που έζησε ως παιδί.