Απίστευτο: Ο Ιωάννου "αδειάζει" τη Ναταλία στον... Λιάγκα!

04.04.2014
Καλεσμένος στο Πρω1νο ήταν το πρωί της Πέμπτης, ο Μάνος Ιωάννου. Και ναι τα φαρμακερά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για εκείνον, τη Ναταλία Γερμανού και τα γλωσσόφιλά τους, τα πήρε... ο αέρας!

Και ο νεαρός ηθοποιός κάθισε απέναντι από τον παρουσιαστή και μίλησε κυρίως (μη πούμε μόνο) για τη σχέση του με τη Ναταλία και παρά ήταν αποκαλυπτικός. Ειδικά, στο θέμα του γάμου!

«Είμαστε εννιά μήνες μαζί» είπε και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή δε σκέφτομαι το γάμο. Αργότερα μπορεί να το σκεφτώ».

Ο Λιάγκας τότε τον ρώτησε, αν θα μπορούσε να παντρευτεί κάποια μεγαλύτερη του και η απάντηση του νεαρού Ιωάννου προκάλεσε έκπληξη. Που ευχάριστη δεν τη λες. «Θα το μέτραγα... εννοείται...»! Κι εξήγησε στη συνέχεια: «Για να σκέφτεσαι αυτό το πιο μέλλον, που μου έλεγες πριν. Για να μπορείς να κάνεις κάποια όνειρα... Αναλόγως για ποια διαφορά ηλικίας μου μιλάς... Αν μου άρεσε κάποια γυναίκα πάρα πολύ, - ξεχνάμε Ναταλία..-, αν ήθελα να παντρευτώ, όχι δεν θα έπαιζε και τόσο ρόλο, απλώς μπορεί κάπου να το μέτραγα και αυτό».
Με λίγα λόγια τι είπε ο Ιωάννου στον Λιάγκα; Ότι δύσκολα θα παντρευόταν μία μεγαλύτερη γυναίκα του. Άρα, αν καταλάβαμε καλά, η σχέση του με τη Ναταλία έχει ημερομηνία λήξης;;;
Όσο για τα φαρμακερά σχόλια του Λιάγκα για τα γλωσσόφιλά τους σε νυχτερινό κέντρο, του είπε: «Eντάξει θα μπορούσες να το πεις πιο κομψά κι εσύ». Για τέτοια σκληράδα λέμε....