Η τραγωδία χτυπά ξανά την Τζούλια Ρόμπερτς

20.02.2014
Ακόμη ένα χτύπημα για τη διάσημη ηθοποιό που πρόσφατα έχασε την αδελφή της.

Δεν είναι καλή περίοδος αυτή για την Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts). Στις 9 Φεβρουαρίου, η ετεροθαλής αδελφή της, Νάνσι Μόουτς (Nancy Motes) αυτοκτόνησε, με μια θεωρία μάλιστα να υποστηρίζει ότι το έκανε για να στερήσει από την διάσημη αδελφή της την όποια ευκαιρία για ένα ακόμη Όσκαρ, φέτος.

Η Μόουτς είχε επανειλημμένα εκφραστεί δημόσια εναντίον της Ρόμπερτς αλλά και της οικογένειάς της κατηγορώντας τους ότι την είχαν εγκαταλείψει.

Οι δύο γυναίκες είχαν την ίδια μαμά, η οποία, όμως σύμφωνα με τον National Enquirer αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ύστερα από εξετάσεις που έκανε τον Νοέμβριο, η 80χρονη Μπέτι Λου Μόουτς (Betty Lou Motes) ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο στον πνεύμονα, όμως ένα πρόβλημα που είχε με την πλάτη της και χρειάστηκε επέμβαση καθυστέρησε την αγωγή για την ασθένεια, με αποτέλεσμα να έχει πια χειροτερεύσει.

Πληροφορίες θέλουν την 46χρονη σταρ να έχει ήδη φέρει τη μαμά της στο σπίτι της στο Μαλιμπού, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό αν τελικά εμφανιστεί στην τελετή απονομής των Όσκαρ που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα –όπου είναι και υποψήφια.