Μπέβερλι: Η κόρη της Κέλι ερωτευμένη με τον Ντίλαν

19.02.2014
Υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της μικρής οθόνης και να που το ρομάντζο αναθερμαίνεται κατά κάποιον τρόπο

Ο έρωτας της Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth) και του Λουκ Πέρι (Luke Perry) ως "Κέλι" και "Ντίλαν" αντίστοιχα στη θρυλική σειρά των '90s άφησε εποχή ενώ σήμερα, οι δύο ηθοποιοί παραμένουν φίλοι και βρίσκονται συχνά, ενώ έχουν συνεργαστεί κιόλας.

Η 41χρονη Γκαρθ έχει τρία παιδιά από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Πίτερ Φασινέλι (Peter Facinelli) ο οποίος έληξε το 2013 ύστερα από 12 χρόνια.

Η μεγαλύτερη κόρη της Τζένι, Λούκα είναι σήμερα 16 χρονών και, όπως αποκάλυψε η μαμά της μιλώντας στο People.com έχει δει "μονορούφι" τους 10 κύκλους της σειράς και έχει "ερωτευτεί τον Ντίλαν".

"Η Λούκα είδε τα επεισόδια μεμιάς και κατάλαβε αμέσως από πού ήρθα και πώς έγινα διάσημη. Και ερωτεύτηκε τρελά τον Λουκ, φυσικά. Και βέβαια είναι περίεργο γιατί εμείς είμαστε φίλοι και βλεπόμαστε συχνά και εκείνη τον κοιτάζει σαν αποβλακωμένη θαυμάστρια", παραδέχτηκε με χιούμορ η Γκαρθ, η οποία ετοιμάζεται να ξαναβρεθεί επαγγελματικά με μια άλλη πρώην "συμμαθήτριά της στο Μπέβερλι", την Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling).

Η εκπομπή όπου θα συμπρωταγωνιστούν οι δύο φίλες με τίτλο "Mystery Girls" πήρε πρόσφατα το πράσινο φως, και παρόλο που ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει γυρίσματα και οι δύο το περιμένουν πώς και πώς…