Χόφμαν: Μυστικά ημερολόγια αποκαλύπτουν ερωτικό τρίγωνο

12.02.2014
Δέκα μέρες μετά τον θάνατό του ταλαντούχου ηθοποιού έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τους τελευταίους μήνες της ζωής του.

Ο Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν (Philip Seymour Hoffman) βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, προφανώς από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Παρότι ακόμη αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας, λέγεται ότι ο 46χρονος ηθοποιός βρέθηκε με τη βελόνα ακόμη στο χέρι.

Τελευταίες πληροφορίες, και ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, θέλουν την αστυνομία της Νέας Υόρκης να έχει βρει μέσα στο διαμέρισμα του Χόφμαν δύο μικρά ημερολόγια με "θησαυρούς" μέσα.

Μέσα στις σελίδες των ημερολογίων ο άτυχος ηθοποιός που είχε παλιότερα παραδεχτεί τον εθισμό του σε ουσίες, φέρεται να αποκαλύπτει ότι "βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες", την επί μακρόν σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Μίμι Ο' Ντόνελ (Mimi O' Donnell) και μια άλλη γυναίκα, της οποίας όμως η ταυτότητα δεν αποκαλύπτεται.

Με δεδομένο ότι η Ο' Ντόνελ τον είχε διώξει από το σπίτι τρεις μήνες νωρίτερα, δεν είναι παράλογο να εκλάβει κανείς τις πληροφορίες που δίνονται στα ημερολόγια ως την αιτία αλλά και την αφορμή.

Στα γραπτά του Χόφμαν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για συναλλαγές με ναρκωτικά, αλλά και για τον αγώνα που έδινε να ξεπεράσει τον εθισμό του με τη βοήθεια των Ανώνυμων Ναρκομανών, ενώ ο ίδιος αναφερόταν στην πάλη με τους "δαίμονές" του.

Μερικές καταχωρήσεις ενδέχεται να έχουν καταγραφεί ενώ βρισκόταν στην κλινική αποτοξίνωσης παλεύοντας με την ηρωίνη πέρσι, ενώ άλλες δεν διαβάζονται με τίποτα, προφανώς γιατί την ώρα που τις έγραφε δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση.