Ράπτη - Γιώρκας: Μένουν στο ίδιο σπίτι;

12.02.2014
Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι, όμως, φαίνεται ότι στην περίπτωση τους ισχύει το... «ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι».

Ο λόγος για την Έλενα Ράπτη και τον Λούκα Γιώρκα, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν ζουν τον τελευταίο καιρό έναν μεγάλο έρωτα. Και είναι τόσο μεγάλος, που ζουν μαζί στο σπίτι της βουλευτίνας, στη Θεσσαλονίκη.

«Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ο Λούκας μένει στο σπίτι της Έλενας τις ημέρες της εβδομάδας που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον φέρνουν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη είναι στο πλευρό του συντρόφου της και τον παρακολουθεί διακριτικά σχεδόν σε κάθε εμφάνισή του στη σκηνή» αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό ΟΚ!.

Και συνεχίζει τις αποκαλύψεις η ίδια... μαρτυριάρα πηγή: «Η Έλενα, αν δεν είναι με την παρέα της στο μαγαζί, συνήθως παραμένει στο καμαρίνι του Λούκα μέχρι να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του τα ξημερώματα. Από εκεί φεύγουν μαζί με προορισμό το διαμέρισμά της. Φροντίζουν να είναι προσεκτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους επιλέγοντας να έχουν μαζί φιλικά τους πρόσωπα»

Πηγή: ΟΚ