Τσάνινγκ Τέιτουμ: "Είμαι πολύ... χοντρούμενος"

07.02.2014
Οι δηλώσεις του πιο σέξι άντρα στον κόσμο σχετικά με την πατρότητα έχουν πολύ… ενδιαφέρον.

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum) βρέθηκε στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερες (Ellen DeGeneres) και αποκάλυψε χωρίς φόβο και πάθος πώς νιώθει αυτές τις μέρες.

Ο 33χρονος ηθοποιός, που πρόσφατα ψηφίστηκε ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο, έγινε πατέρας πριν από οκτώ μήνες και το απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

Η σύζυγός του Τσάνινγκ, Τζένα Ντιούαν Τέιτουμ (Jenna Dewan-Tatum) και η κορούλα τους, Έβερλι (Everly) είναι ο κόσμος του όλος και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί με κάθε τρόπο.

Με αφορμή την ταινία του "Magic Mike" (2012) όπου ενσαρκώνει έναν στρίπερ, η Έλεν του είπε ότι "κάθε φορά που σε βλέπουμε να χορεύεις, νομίζουμε ότι θα αρχίσεις να πετάς τα ρούχα σου".

"Σίγουρα δεν θέλετε να το δείτε αυτό τώρα',
γέλασε ο Τσάνινγκ εξηγώντας ότι "αυτό τον καιρό είμαι αυτό που η γυναίκα μου και εγώ λέμε 'χοντρούμενος' (fappy). Είμαι πολύ χοντρός (fat) και χαρούμενος (happy) τώρα. Δούλεψα πολύ για δύο συνεχόμενα χρόνια και τώρα χαλαρώνω όπως το έχω πολύ ανάγκη".

Έτσι!!!!

Πάντως, με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε τον Τσάνινγκ να κάνει τα... δικά του μέσα από το τρέιλερ της ταινίας "Magic Mike".