Σιν & Κούτσερ: Βρισιές, ειρωνείες και χοντρές απειλές

07.02.2014
Ο πόλεμος μεταξύ των δύο ηθοποιών καλά κρατεί και ενδέχεται να ξεφύγει από το λεκτικό επίπεδο και να περάσει σε… κλωτσομπουνίδια!

Όλα άρχισαν το 2011 όταν ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) πήρε τη θέση του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) στην τηλεοπτική κωμική σειρά "Two and a half men".

Στην αρχή οι δύο άντρες κράτησαν μια πολιτισμένη σχέση, όμως πολύ γρήγορα, ο Σιν δεν σταμάτησε να σχολιάζει –σαφώς με άσχημο και κοροϊδευτικό τρόπο- τον αντικαταστάτη του, ο οποίος σημειωτέον δεν χαίρει και των καλύτερων κριτικών για την ερμηνεία του. Το αντίθετο μάλιστα…

Εν πάση περιπτώσει, τρία χρόνια μετά και το μένος καλά κρατεί…

Τον τελευταίο καιρό ο Τσάρλι "ασχολήθηκε" αρκετά με τον Άστον, μέσα από το Twitter πάντα. Μέσα από μηνύματα που έστελνε στον πρώην συμπρωταγωνιστή του στη σειρά Τζον Κρίερ ή από απευθείας… χτυπήματα!

Την Τρίτη, λοιπόν, ο Άστον πήγε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) και όταν εκείνος τον ρώτησε "πληρωμένα" πώς νιώθει στο "πόδι του Τσάρλι Σιν", εκείνος βρήκε ευκαιρία και ξεσπάθωσε.

Ύστερα από μερικά χαριτωμένα, γύρισε προς τον φακό και δράττοντας την ευκαιρία απευθύνθηκε κατευθείαν στον προκάτοχό του, ζητώντας να τον αφήσει ήσυχο, όμως όχι με καλό τρόπο!!!

"Μπορώ να πάρω ένα λεπτό να κάνω μια δημόσια έκκληση στον Τσάρλι; Φιλαράκο, βγάλε τον σκασμό (shut the f**k up, συγκεκριμένα). Φτάνει επιτέλους. Πέρασαν τρία χρόνια και ακόμη με χτυπάς στο Twitter", ξεφώνισε ο Κούτσερ κοιτάζοντας στον φακό, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και… ξαλάφρωσε.


Έλα όμως που το θέμα –όπως ήταν και αναμενόμενο- είχε και συνέχεια…

Το πρώτο μήνυμα –γιατί υπήρξε και δεύτερο- του Τσάρλι ήταν το εξής πολύ ευγενικό και πολιτισμένο:

"Το μήνυμα του Άστον ελήφθη. Πολύ λυπάμαι που ακούστηκες σαν εμένα. Μπράβο. Λάθος μου που τσατίστηκα με άλλα πράγματα και το έβγαλα επάνω σου. Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα. Xοx", έγραψε ο Σιν προφανώς με την ειρωνεία να ξεχειλίζει γιατί αμέσως μετά ήρθε και η έκρηξη με επόμενο τιτίβισμα:

"Έκτακτο δελτίο φιλαράκι, ξαναπές μου ποτέ να σκάσω και θα σε στείλω να τρως φαγητό νοσοκομείου για κανέναν χρόνο. Με πιάνεις μικρέ;", έγραψε ο Σιν και ήταν σαφέστατο στο μήνυμα.

Αλήθεια, το "έπιασε" ο Άστον; Κρίμα να το κάνει ο Τσάρλι τα μούτρα μπλου μαρέν τώρα που ετοιμάζεται να ντυθεί και γαμπρός. Τι θα πει η Μίλα του;