Η Κάμερον Ντίαζ σε στέλνει για... κακάκια!

17.01.2014
Η διάσημη ηθοποιός έχει αναλάβει να μας μάθει τον πιο υγιεινό τρόπο ζωής και αυτό φυσικά περιλαμβάνει και τη λειτουργία του εντέρου.

Στο τελευταίο της βιβλίο με τίτλο "The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body", η 41χρονη ηθοποιός μοιράζεται τα μυστικά της με όλες τις γυναίκες του κόσμου σε μια προσπάθεια να "αγαπήσει η καθεμία το σώμα της και να το φροντίζει περισσότερο".

Ένα μεγάλο κεφάλαιο του βιβλίου αφιερώνεται στη λειτουργία του εντέρου με τον ευρηματικό τίτλο που παραπέμπει σε παλιότερη μουσική επιτυχία "Let' s talk about poop" (Ας μιλήσουμε για κακάκια).

Έτσι, όταν εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr. O, εκείνη πέρασε σε εφαρμογή τη συμβουλή της. Τουλάχιστον το πρώτο μέρος!

"Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για μένα να κάνω κακάκια το πρωί", εξήγησε περήφανα η Κάμερον και αμέσως άρπαξε ένα μπουκάλι νερού (του λίτρου) και το "κατέβασε" όλο σε 20 δευτερόλεπτα.

"Πρώτα βρουρτσίζω τα δόντια μου γιατί δεν θέλω να καταπιώ όλα τα βακτήρια που έχουν μαζευτεί στο στόμα τη νύχτα", εξήγησε η Ντίαζ και… γκλουπ!

"Πολύς κόσμος δεν νιώθει άνετα να μιλά για τις κινήσεις του εντέρου του, όμως πρέπει να γίνει κατανοητό ότι εκτός από φυσική και απαραίτητη, η σωστή λειτουργία του εντέρου είναι ενδεικτική της συνολικής υγείας του καθενός", εξηγεί η Κάμερον Ντίαζ. Κορίτσια… Δείτε το βίντεο και αρπάξτε τα μπουκάλια…